Простий рецепт рулету з лаваша з фаршем, запеченого в духовці
Проста закуска може бути не тільки смачною, але і дуже ситною. Пропоную вам варіант приготування, який сподобається чоловікам. Блюдо будемо запікати в духовій шафі, тому знадобиться трохи більше часу, порівняно з попередніми рецептами.
Інгредієнти:
- 2 лаваша;
- 300 г фаршу;
- 1 морква;
- 1 цибулина;
- 2 солодких перцю;
- Спеції.
Приготування:
- Подрібнену цибулю обсмажуємо в олії до золотистого кольору;
- Болгарський перець різних кольорів розрізаємо навпіл, видаляємо насіння і вирізаємо плодоніжку. Ріжемо на невеликі шматочки і відправляємо до цибулі;
- Моркву натираємо на середній тертці і перекладаємо в сковороду, і готуємо кілька хвилин;
- Потім додаємо фарш, сіль, перець і розмішуємо. Обсмажуємо до готовності;
- Розстилаємо два лаваша і рівномірно розподіляємо начинку. Щільно скручуємо в рулети;
- Викладаємо на деко і змащуємо жовтком;
- Запікаємо в духовці (180 градусів) протягом 15-20 хвилин.
Перед подачею нарізаємо на невеликі шматочки. Приємного апетиту!