Рулети з лаваша з різними начинками на святковий стіл

Рулет з лаваша з начинкою, обсмажені на сковороді

Якщо ви хочете урізноманітнити щоденне або святкове меню і любите закусочні рулети, то пропоную подати їх в смаженому вигляді. Рецепт досить простий, тому будь-яка господиня впорається з таким завданням.

Інгредієнти:

  • 1 лаваш;
  • 7 яєць;
  • 100 г сметани;
  • Зелень;
  • 150 г сиру;
  • Мелений чорний перець;
  • Сіль;
  • Рослинне масло.

Приготування:

 

  • 5 варених яєць і сир твердих сортів натираємо на крупній тертці в глибоку миску;
  • До начинки додаємо рубану зелень (кріп, зелена цибуля, петрушка);
  • Солимо, перчимо, заправляємо сметаною і перемішуємо;
  • На лаваш викладаємо приготовану масу і рівномірно розподіляємо по поверхні;
  • З широкої сторони починаємо скручувати в рулет;
  • Замотуємо в харчову плівку і кладемо в холодильник на 30 хвилин;
  • Потім розрізаємо на шматки шириною 2 см;
  • В окрему миску розбиваємо яйця і збиваємо їх вилкою;
  • Шматочки закуски макаємо в яєчну суміш і обсмажуємо з усіх боків на середньому вогні до золотистого кольору.
Цікаве:  Фаршировані печериці в духовці: 8 покрокових рецептів приготування смачних грибів

 

Закуску викладаємо на паперові рушники, щоб позбавитися від зайвої олії. Приємного апетиту!