Рулет з лаваша з начинкою, обсмажені на сковороді
Якщо ви хочете урізноманітнити щоденне або святкове меню і любите закусочні рулети, то пропоную подати їх в смаженому вигляді. Рецепт досить простий, тому будь-яка господиня впорається з таким завданням.
Інгредієнти:
- 1 лаваш;
- 7 яєць;
- 100 г сметани;
- Зелень;
- 150 г сиру;
- Мелений чорний перець;
- Сіль;
- Рослинне масло.
Приготування:
- 5 варених яєць і сир твердих сортів натираємо на крупній тертці в глибоку миску;
- До начинки додаємо рубану зелень (кріп, зелена цибуля, петрушка);
- Солимо, перчимо, заправляємо сметаною і перемішуємо;
- На лаваш викладаємо приготовану масу і рівномірно розподіляємо по поверхні;
- З широкої сторони починаємо скручувати в рулет;
- Замотуємо в харчову плівку і кладемо в холодильник на 30 хвилин;
- Потім розрізаємо на шматки шириною 2 см;
- В окрему миску розбиваємо яйця і збиваємо їх вилкою;
- Шматочки закуски макаємо в яєчну суміш і обсмажуємо з усіх боків на середньому вогні до золотистого кольору.
Закуску викладаємо на паперові рушники, щоб позбавитися від зайвої олії. Приємного апетиту!