Простий рулет з лаваша з куркою і грибами
Кожна господиня знає, що ці два продукти відмінно поєднуються, створюючи неповторний смак. А якщо їх використовувати в якості начинки і загорнути в рулет, то виходить чудова закуска.
Інгредієнти:
- 2 аркуша вірменського лаваша;
- 500 р філе курки;
- 450 г печериць;
- 1 головка цибулі;
- 250 мл сметани;
- Чорний мелений перець;
- Сіль;
- Соняшникова олія.
Приготування:
- Заздалегідь відварюємо курку. Щоб вона була соковитою і смачною, закладаємо філе в окріп, і охолодити в бульйоні. Після того, як м’ясо остигне, ріжемо його на кубики невеликого розміру або поділяємо на волокна;
- Гриби нарізаємо на тонкі пластини. Відправляємо в сковороду, змащену рослинним маслом. Обсмажуємо до випаровування вологи;
- Потім додаємо подрібнену цибулю, перчимо і солимо за смаком. Розмішуємо і готуємо близько 10 хвилин;
- Зелень промиваємо під проточною водою і подрібнюємо;
- Всі продукти перекладаємо в одну миску, заправляємо сметаною і перемішуємо;
- Якщо у вас тонкі лаваші, то розкладаємо два листа і розподіляємо по поверхні начинку;
- Скручуємо в рулет, який обертаємо харчовою фольгою;
- Прибираємо в холодильник на пару годин, потім нарізаємо на порційні шматочки.
Закуску викладаємо на красиве блюдо з скибочками помідор і шматочками болгарського перцю.