Рулети з лаваша з різними начинками на святковий стіл

Простий рулет з лаваша з куркою і грибами

Кожна господиня знає, що ці два продукти відмінно поєднуються, створюючи неповторний смак. А якщо їх використовувати в якості начинки і загорнути в рулет, то виходить чудова закуска.

Інгредієнти:

  • 2 аркуша вірменського лаваша;
  • 500 р філе курки;
  • 450 г печериць;
  • 1 головка цибулі;
  • 250 мл сметани;
  • Чорний мелений перець;
  • Сіль;
  • Соняшникова олія.

Приготування:

 

  • Заздалегідь відварюємо курку. Щоб вона була соковитою і смачною, закладаємо філе в окріп, і охолодити в бульйоні. Після того, як м’ясо остигне, ріжемо його на кубики невеликого розміру або поділяємо на волокна;
  • Гриби нарізаємо на тонкі пластини. Відправляємо в сковороду, змащену рослинним маслом. Обсмажуємо до випаровування вологи;
  • Потім додаємо подрібнену цибулю, перчимо і солимо за смаком. Розмішуємо і готуємо близько 10 хвилин;
  • Зелень промиваємо під проточною водою і подрібнюємо;
  • Всі продукти перекладаємо в одну миску, заправляємо сметаною і перемішуємо;
  • Якщо у вас тонкі лаваші, то розкладаємо два листа і розподіляємо по поверхні начинку;
  • Скручуємо в рулет, який обертаємо харчовою фольгою;
  • Прибираємо в холодильник на пару годин, потім нарізаємо на порційні шматочки.
Цікаве:  Заварні млинці — покрокові рецепти млинців з дірочками на окропі

 

Закуску викладаємо на красиве блюдо з скибочками помідор і шматочками болгарського перцю.