Як зробити закусочний рулет з сьомгою, плавленим сиром, зеленню і огірком
Відмінний варіант холодної закуски з неповторним смаком. Для приготування знадобиться невелике кількість продуктів і мінімум часу. Беріть на замітку цей варіант.
Інгредієнти:
- 1 лаваш;
- 250 г сьомги;
- 100 г плавленого сиру;
- 1 пучок кропу;
- 1 огірок.
Приготування:
- Філе червоної риби ріжемо на тонкі смужки, а потім на дрібні шматочки. Перекладаємо в миску;
- Нарізаємо свіжий огірок, відправляємо в окрему тарілку;
- Тепер подрібнюємо свіжий кріп, який надає свіжість і аромат страви;
- Поверхня лавашу змащуємо плавленим сиром;
- Рівномірно викладаємо сьомгу;
- Додаємо огірки і посипаємо рубаною зеленню;
- Акуратно скручуємо в рулет.
Нарізаємо на шматочки, і подаємо на красивій тарілці до святкового столу. Приємного апетиту!