Рулети з лаваша з різними начинками на святковий стіл

Як зробити закусочний рулет з сьомгою, плавленим сиром, зеленню і огірком

Відмінний варіант холодної закуски з неповторним смаком. Для приготування знадобиться невелике кількість продуктів і мінімум часу. Беріть на замітку цей варіант.

Інгредієнти:

  • 1 лаваш;
  • 250 г сьомги;
  • 100 г плавленого сиру;
  • 1 пучок кропу;
  • 1 огірок.

Приготування:

 

  • Філе червоної риби ріжемо на тонкі смужки, а потім на дрібні шматочки. Перекладаємо в миску;
  • Нарізаємо свіжий огірок, відправляємо в окрему тарілку;
  • Тепер подрібнюємо свіжий кріп, який надає свіжість і аромат страви;
  • Поверхня лавашу змащуємо плавленим сиром;
  • Рівномірно викладаємо сьомгу;
  • Додаємо огірки і посипаємо рубаною зеленню;
  • Акуратно скручуємо в рулет.

 

Нарізаємо на шматочки, і подаємо на красивій тарілці до святкового столу. Приємного апетиту!

Цікаве:  Бутерброди з авокадо: 10 простих рецептів приготування