Бутерброди з печінкою тріски — прості і смачні рецепти на святковий стіл і не тільки

Смачний бутерброд з печінки тріски і свіжого огірка

Такий вид закуски можна брати в дорогу, приготувати на вечерю або просто використовувати в якості легкого перекусу. Незважаючи на свою простоту, вона відмінно буде виглядати на новорічному столі.

Інгредієнти:

  • Батон або житній хліб;
  • Печінка тріски;
  • Твердий сир;
  • Зубчики часнику;
  • Маринований і свіжий огірок;
  • Листя салату.

Приготування:

  1. Хліб нарізаємо на шматочки, підсушуємо його в духовці або на розігрітій сковороді. Потім змащуємо часником і поливаємо маслом з банки з печінкою;
  2. На скибочки викладаємо нарізані листя салату, а зверху сир, натертий на дрібній тертці;
  3. Печінка тріски розминаємо виделкою і змішати з подрібненим маринованим огірочком. Отриману суміш викладаємо наступним шаром;
  4. Свіжий огірок нарізаємо тонкими скибочками і прикрашаємо бутерброд.
Цікаве:  Холодець з курки з желатином: як приготувати курячий холодець в домашніх умовах

Закуска готова до вживання. Перед подачею краще прибрати в холодильник. Виходить неймовірно смачно.