Смачний бутерброд з печінки тріски і свіжого огірка
Такий вид закуски можна брати в дорогу, приготувати на вечерю або просто використовувати в якості легкого перекусу. Незважаючи на свою простоту, вона відмінно буде виглядати на новорічному столі.
Інгредієнти:
- Батон або житній хліб;
- Печінка тріски;
- Твердий сир;
- Зубчики часнику;
- Маринований і свіжий огірок;
- Листя салату.
Приготування:
- Хліб нарізаємо на шматочки, підсушуємо його в духовці або на розігрітій сковороді. Потім змащуємо часником і поливаємо маслом з банки з печінкою;
- На скибочки викладаємо нарізані листя салату, а зверху сир, натертий на дрібній тертці;
- Печінка тріски розминаємо виделкою і змішати з подрібненим маринованим огірочком. Отриману суміш викладаємо наступним шаром;
- Свіжий огірок нарізаємо тонкими скибочками і прикрашаємо бутерброд.
Закуска готова до вживання. Перед подачею краще прибрати в холодильник. Виходить неймовірно смачно.