Дуже смачний рецепт бутерброда з печінкою тріски і сиром
Ці продукти не можна назвати бюджетними, але можна побалувати себе такою закускою в святкові дні. Готується неймовірно легко, тому навіть недосвідченій господині знадобиться всього кілька хвилин.
Інгредієнти:
- ½ Банки печінки тріски;
- 30 г твердого сиру;
- 2 яйця;
- 1 зубчик часнику;
- Кріп;
- Перець і сіль за смаком;
- Хліб;
- Майонез;
- Помідор.
Приготування:
- Звичайний хліб або батон нарізаємо на шматочки. Злегка обсмажуємо з двох сторін і залишаємо остигати;
- Печінка перекладаємо в тарілку і розминаємо виделкою. Перемішуємо з дрібно нарізаними вареними яйцями;
- Також до інгредієнтів додаємо натертий сир, порізаний кріп, а також подрібнений часник.
- За бажанням перчимо і солимо. Заправляємо невеликою кількістю майонезу і ретельно перемішуємо;
- Приготовану суміш викладаємо на підсмажені скибочки хліба.
Прикрашаємо кружечками помідора і гілочками кропу. Смачну закуску можна подавати до столу. Приємного апетиту!