Бутерброди з печінкою тріски — прості і смачні рецепти на святковий стіл і не тільки

Покроковий рецепт приготування бутерброда з печінкою тріски і авокадо

Прекрасний варіант для святкового столу. Доведеться трохи попрацювати, але закуска вийде оригінальною і неймовірно смачною. Тому спробуйте скористатися цим варіантом на Новий рік.

Інгредієнти:

  • 1 банку печінки тріски;
  • 1 авокадо;
  • 1 червоний лук;
  • 2 скибочки чорного хліба;
  • 1 маринований огірок;
  • 1 зубчик часнику;
  • 1 яйце;
  • 50 мл лимонного соку;
  • Зелень;
  • Харчова сіль.

Приготування:

  1. В першу чергу цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями. Трохи підсолюємо і заливаємо лимонним соком. Залишаємо маринуватися на 5-10 хвилин;
  2. Авокадо розрізаємо вздовж на дві половинки, щоб можна було прибрати кісточку. Виймаємо м’якоть ложкою. Потім розминаємо виделкою або подрібнюємо у блендері. Перемішуємо з подрібненим вареним яйцем, солимо за бажанням;
  3. Шматочки хліба злегка обсмажуємо до утворення рум’яної скоринки. Після чого змащуємо часником;
  4. Маринований огірок нарізаємо на тонкі пластини;
  5. Тепер приступаємо до формування бутерброда. Для початку на хліб викладаємо суміш з авокадо і яйцем, акуратно розподіляємо по поверхні і злегка ущільнюємо;
  6. Другим шаром додаємо маринований лук;
  7. Печінка тріски нарізаємо на тонкі пластини і наступним шаром викладаємо;
  8. Зверху додаємо мариновані огірочки.
Цікаве:  Закусочний торт з вафельних коржів — рецепти приготування в домашніх умовах

Для красивої подачі на тарілку викладаємо листя салату, і в ній подаємо чудові бутерброди. Приємного апетиту!