Покроковий рецепт приготування бутерброда з печінкою тріски і авокадо
Прекрасний варіант для святкового столу. Доведеться трохи попрацювати, але закуска вийде оригінальною і неймовірно смачною. Тому спробуйте скористатися цим варіантом на Новий рік.
Інгредієнти:
- 1 банку печінки тріски;
- 1 авокадо;
- 1 червоний лук;
- 2 скибочки чорного хліба;
- 1 маринований огірок;
- 1 зубчик часнику;
- 1 яйце;
- 50 мл лимонного соку;
- Зелень;
- Харчова сіль.
Приготування:
- В першу чергу цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями. Трохи підсолюємо і заливаємо лимонним соком. Залишаємо маринуватися на 5-10 хвилин;
- Авокадо розрізаємо вздовж на дві половинки, щоб можна було прибрати кісточку. Виймаємо м’якоть ложкою. Потім розминаємо виделкою або подрібнюємо у блендері. Перемішуємо з подрібненим вареним яйцем, солимо за бажанням;
- Шматочки хліба злегка обсмажуємо до утворення рум’яної скоринки. Після чого змащуємо часником;
- Маринований огірок нарізаємо на тонкі пластини;
- Тепер приступаємо до формування бутерброда. Для початку на хліб викладаємо суміш з авокадо і яйцем, акуратно розподіляємо по поверхні і злегка ущільнюємо;
- Другим шаром додаємо маринований лук;
- Печінка тріски нарізаємо на тонкі пластини і наступним шаром викладаємо;
- Зверху додаємо мариновані огірочки.
Для красивої подачі на тарілку викладаємо листя салату, і в ній подаємо чудові бутерброди. Приємного апетиту!