Бутерброди з печінкою тріски — прості і смачні рецепти на святковий стіл і не тільки

Простий рецепт бутерброда з печінкою тріски на чорному хлібі

Пропоную вам ще один легкий варіант приготування дуже смачної закуски. Її можна готувати хоч кожен день, але і на святковому столі вона буде не зайвою.

Інгредієнти:

  • 1 банку печінки тріски;
  • Чорний хліб;
  • 50 мл майонезу;
  • 2 яйця;
  • Зелена цибуля;
  • Мелений чорний перець за бажанням.

Приготування:

  1. Чорний хліб ріжемо на трикутні шматочки. Обсмажуємо близько 2 хвилин з обох сторін і залишаємо остигати;
  2. Печінка, як правило, розминаємо за допомогою вилки прямо в мисці;
  3. Туди ж яйця натираємо, які заздалегідь відварюємо круто;
  4. При бажанні додаємо мелений перець, заправляємо майонезом і добре розмішуємо;
  5. Приготовану начинку намазуємо на обсмажені скибочки хліба і посипаємо рубаним зеленим луком.
Цікаве:  Морквяний сік: як приготувати (зробити) в домашніх умовах

Всього пару хвилин і закуску можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Звичайно, існує маса варіантів приготування бутербродів з печінкою тріски. Ви можете експериментувати з інгредієнтами і спеціями.