Простий рецепт бутерброда з печінкою тріски на чорному хлібі
Пропоную вам ще один легкий варіант приготування дуже смачної закуски. Її можна готувати хоч кожен день, але і на святковому столі вона буде не зайвою.
Інгредієнти:
- 1 банку печінки тріски;
- Чорний хліб;
- 50 мл майонезу;
- 2 яйця;
- Зелена цибуля;
- Мелений чорний перець за бажанням.
Приготування:
- Чорний хліб ріжемо на трикутні шматочки. Обсмажуємо близько 2 хвилин з обох сторін і залишаємо остигати;
- Печінка, як правило, розминаємо за допомогою вилки прямо в мисці;
- Туди ж яйця натираємо, які заздалегідь відварюємо круто;
- При бажанні додаємо мелений перець, заправляємо майонезом і добре розмішуємо;
- Приготовану начинку намазуємо на обсмажені скибочки хліба і посипаємо рубаним зеленим луком.
Всього пару хвилин і закуску можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Звичайно, існує маса варіантів приготування бутербродів з печінкою тріски. Ви можете експериментувати з інгредієнтами і спеціями.