Як правильно приготувати смажені кальмари з цибулею і майонезом
Морепродукти у майонезному соусі виходять неймовірно смачними. Завдяки цим рецептом можна урізноманітнити святкове меню і порадувати своїх близьких людей.
Інгредієнти:
- Кальмари;
- Ріпчаста цибуля;
- Майонез;
- Часник;
- Мелений перець;
- Харчова сіль;
- Кріп.
Приготування:
- У каструлю з киплячою водою відправляємо кальмари на 3 хвилини. Потім під струменем холодної води, очистити від плівки, після чого нарізаємо кільцями;
- Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до прозорості;
- Кальмари солимо, перчимо і розмішуємо руками. Відправляємо в сковороду з цибулею і готуємо близько 5 хвилин;
- Тим часом приготуємо соус. Для цього в мисці змішуємо майонез з подрібненим кропом;
- Соус з подрібненим часником додаємо до решти продуктів, ретельно перемішуємо і через 1-2 хвилини знімаємо з плити.
Ароматну закуску можна відразу подавати до столу. Гостям неодмінно сподобається.