Смажені кальмари з цибулею — дуже смачні покрокові рецепти

Як правильно приготувати смажені кальмари з цибулею і майонезом

Морепродукти у майонезному соусі виходять неймовірно смачними. Завдяки цим рецептом можна урізноманітнити святкове меню і порадувати своїх близьких людей.

Інгредієнти:

  • Кальмари;
  • Ріпчаста цибуля;
  • Майонез;
  • Часник;
  • Мелений перець;
  • Харчова сіль;
  • Кріп.

Приготування:

  1. У каструлю з киплячою водою відправляємо кальмари на 3 хвилини. Потім під струменем холодної води, очистити від плівки, після чого нарізаємо кільцями;
  2. Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до прозорості;
  3. Кальмари солимо, перчимо і розмішуємо руками. Відправляємо в сковороду з цибулею і готуємо близько 5 хвилин;
  4. Тим часом приготуємо соус. Для цього в мисці змішуємо майонез з подрібненим кропом;
  5. Соус з подрібненим часником додаємо до решти продуктів, ретельно перемішуємо і через 1-2 хвилини знімаємо з плити.
Цікаве:  Паелья з морепродуктів: 6 рецептів приготування в домашніх умовах

Ароматну закуску можна відразу подавати до столу. Гостям неодмінно сподобається.