Пісна піца на сковороді
Якщо ви дотримуєтеся посту, чи з інших причин віддаєте перевагу вживати пісну їжу, то вам сподобається наступний рецепт приготування смачного і ароматного страви.
Інгредієнти:
- 300 г пшеничного борошна;
- 2 ст. л олії;
- 150 мл води;
- 1 ст. л цукрового піску;
- Щіпка харчової солі;
- 3 ст. л томатного соусу;
- ½ Ч. л сухих дріжджів;
- 150 г печериць;
- Помідори;
- Оливки;
- Каперси;
- 1 головка цибулі.
Приготування:
- Висипаємо В миску просіяне борошно, додаємо дріжджі, цукор і сіль. Вливаємо олію, а також теплу воду. Протягом декількох хвилин замішуємо тісто, потім накриваємо його харчовою плівкою і залишаємо відпочивати;
- Тим часом займемося начинкою. Для цього нарізаємо тонкими пластинами томати, гриби, цибулю півкільцями. А також подрібнюємо оливки;
- Тісто ділимо на три частини і кожну розкачуємо, після чого посипаємо невеликою кількістю борошна;
- Корж викладаємо на розігріту сковороду і обсмажуємо з обох сторін;
- Піцу змащуємо томатним соусом, а зверху викладаємо нарізані продукти;
- Зменшуємо вогонь і готуємо піцу протягом 3 хвилин.
Закуску трохи охолоджуємо, при бажанні посипаємо рубаною зеленню. Приємного апетиту!