Млинці на ряжанці: 5 покрокових рецептів приготування

Як приготувати товсті млинці на ряжанці з дріжджами

Якщо чесно, то мені більше подобаються пишні млинці, ніж тонкі з дірочками. Мені здається, що вони смачніше і ситніше. Якщо ви теж вважаєте за краще такий варіант, то можете скористатися цим рецептом.

Інгредієнти:

  • 500 мл ряжанки;
  • 200 мл води;
  • 250 г борошна;
  • 2 ст. л цукру;
  • 1 ч. л сухих дріжджів;
  • Щіпка солі;
  • Соняшникова олія.

Приготування:

 

  • У миску розбиваємо яйця і збиваємо їх з сіллю, цукром;
  • Злегка підігріваємо воду і ряжанку, потім поступово вливаємо їх в ємність з яйцями і ретельно розмішуємо;
  • Борошно змішати з дріжджами і поступово додаємо в тісто, яке замішуємо до тих пір, поки не позбудемося грудочок;
  • Прибираємо в тепле місце на 30 хвилин;
  • Коли тісто підійде, злегка його розмішуємо і наливаємо у розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо з двох сторін.
Цікаве:  Лаваш з начинкою — 20 простих і смачних рецептів

 

Смачні млинці готові. Приємного апетиту!

Закуска на ряжанка не користується популярністю, але якщо вам подобається саме така основа для приготування тіста, то скористайтеся моєю добіркою.