Як приготувати товсті млинці на ряжанці з дріжджами
Якщо чесно, то мені більше подобаються пишні млинці, ніж тонкі з дірочками. Мені здається, що вони смачніше і ситніше. Якщо ви теж вважаєте за краще такий варіант, то можете скористатися цим рецептом.
Інгредієнти:
- 500 мл ряжанки;
- 200 мл води;
- 250 г борошна;
- 2 ст. л цукру;
- 1 ч. л сухих дріжджів;
- Щіпка солі;
- Соняшникова олія.
Приготування:
- У миску розбиваємо яйця і збиваємо їх з сіллю, цукром;
- Злегка підігріваємо воду і ряжанку, потім поступово вливаємо їх в ємність з яйцями і ретельно розмішуємо;
- Борошно змішати з дріжджами і поступово додаємо в тісто, яке замішуємо до тих пір, поки не позбудемося грудочок;
- Прибираємо в тепле місце на 30 хвилин;
- Коли тісто підійде, злегка його розмішуємо і наливаємо у розігріту сковороду з олією. Обсмажуємо з двох сторін.
Смачні млинці готові. Приємного апетиту!
Закуска на ряжанка не користується популярністю, але якщо вам подобається саме така основа для приготування тіста, то скористайтеся моєю добіркою.