Покроковий рецепт пишних млинчиків на ряжанці з розпушувачем
Зараз модно готувати тонкі млинці з дірочками. Але все ж, деякі люди воліють товсту закуску, яка є більш ситної і має насичений смак.
Інгредієнти:
- 200 мл ряжанки;
- 50 г кукурудзяного борошна;
- 80 г пшеничного борошна;
- 2 ч. л розпушувача;
- 1 яйце;
- 50 г вершкового масла;
- 2 ст. л цукрового піску;
- Щіпка харчової солі;
- Щіпка соди.
Приготування:
- У мисці змішуємо два види борошна, цукор, сіль, розпушувач і соду;
- В окремій ємності збиваємо яйце, вливаємо до нього ряжанку і ретельно перемішуємо;
- Рідку суміш додаємо в миску з сухими інгредієнтами і добре розмішуємо;
- Додаємо охолоджене розтоплене вершкове масло і збиваємо до отримання однорідної маси;
- Розігріту сковороду змащуємо невеликою кількістю масла й обсмажуємо млинці звичним способом.
Заварюємо чай і подаємо закуску до столу.