Млинці на ряжанці: 5 покрокових рецептів приготування

Покроковий рецепт пишних млинчиків на ряжанці з розпушувачем

Зараз модно готувати тонкі млинці з дірочками. Але все ж, деякі люди воліють товсту закуску, яка є більш ситної і має насичений смак.

Інгредієнти:

  • 200 мл ряжанки;
  • 50 г кукурудзяного борошна;
  • 80 г пшеничного борошна;
  • 2 ч. л розпушувача;
  • 1 яйце;
  • 50 г вершкового масла;
  • 2 ст. л цукрового піску;
  • Щіпка харчової солі;
  • Щіпка соди.

Приготування:

 

  • У мисці змішуємо два види борошна, цукор, сіль, розпушувач і соду;
  • В окремій ємності збиваємо яйце, вливаємо до нього ряжанку і ретельно перемішуємо;
  • Рідку суміш додаємо в миску з сухими інгредієнтами і добре розмішуємо;
  • Додаємо охолоджене розтоплене вершкове масло і збиваємо до отримання однорідної маси;
  • Розігріту сковороду змащуємо невеликою кількістю масла й обсмажуємо млинці звичним способом.
Цікаве:  Канапе на шпажках для святкового столу і фуршету

 

Заварюємо чай і подаємо закуску до столу.