Млинці на ряжанці: 5 покрокових рецептів приготування

Дуже смачні заварні млинці на ряжанці

Багато господині готують таку закуску на основі кефіру. Але якщо ви помітите його на ряжанку, то отримаєте ніжні млинці з молочним ароматом.

Інгредієнти:

  • 2 склянки ряжанки;
  • ½ Склянки окропу;
  • 2,5 склянки борошна;
  • 2 яйця;
  • 3 ст. л цукрового піску;
  • ½ Ч. л солі;
  • ½ Ч. л соди;
  • 3 ст. л соняшникової олії.

Приготування:

 

  • У мисці збиваємо яйця з сіллю, цукром за допомогою кухонного віночка;
  • Вливаємо ряжанку, і як тільки сода вступить в реакцію, то в суміші з’являться бульбашки, в цей час додаємо окріп і ретельно розмішуємо;
  • Порційно всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто без грудок;
  • Вливаємо олію, перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин;
  • Тісто виливаємо на розігріту сковороду. Коли краю стануть золотистими, то перевертаємо і смажимо млинці з іншого боку.
Цікаве:  Як спекти млинці на воді, щоб вони були смачні

 

Закуска з вершковим смаком готова, можете подавати до столу. Приємного апетиту!