Млинці на ряжанці: 5 покрокових рецептів приготування

Товсті і пишні млинці на ряжанці без дріжджів

Якщо ви хочете приготувати ситну закуску, то спробуйте зробити товсті млинці по наступному простому рецептом. Для цього не знадобиться багато часу і спеціальних навичок.

Інгредієнти:

  • 1 склянка ряжанки;
  • 600 г просіяного борошна;
  • 1 склянку 10% вершків;
  • 2 яйця;
  • 100 г цукрового піску;
  • Щіпка солі;
  • ½ Ч. л соди.

Приготування:

 

  • У першу чергу потрібно відокремити білки від жовтків;
  • В окремій мисці збиваємо жовтки з сіллю і цукром;
  • Додаємо вершки і добре розмішуємо;
  • Борошно змішати з содою, і порціями всипаємо в суміш і перемішуємо до однорідного стану;
  • Вливаємо ряжанку і замішуємо тісто;
  • До стійких піків збиваємо білки і відправляємо в масу. Усе ретельно розмішуємо;
  • Розігріваємо Сковороду, перед випіканням першого млинця змащуємо маслом і наливаємо тісто. Готуємо звичайним способом.
Цікаве:  Курячі сердечка — 7 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

 

Таку закуску, найчастіше, подають зі згущеним молоком, варенням або сметаною.