Бутерброди з авокадо: 10 простих рецептів приготування

Бутерброди з авокадо, яйцем, помідорами і сиром

Закуска в італійському стилі для корисного сніданку. Можете поекспериментувати зі складом сендвіча або доповнити його різними спеціями за смаком.

Інгредієнти:

  • 1 авокадо;
  • 4 яйця;
  • 100 г помідорів чері;
  • 100 г Моцарели;
  • 1 ст. л оливкової олії;
  • Базилік;
  • Чорний мелений перець;
  • Харчова сіль;
  • Хліб.

Приготування:

 

  • В окрему миску кладемо половинки помідорів черрі, нарізаний сир, базилік. Трохи підсолюємо, перчимо. Заправляємо майонезом і перемішуємо. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин;
  • У сковороді розігріваємо олію, розбиваємо яйця і обсмажуємо їх з кожного боку приблизно по 1 хвилині;
  • Скибочки хліба відправляємо в тостер або підсушуємо на сухій сковороді;
  • З авокадо виймаємо м’якоть і розминаємо виделкою. Отриману масу намазуємо на хліб;
  • Зверху викладаємо яйце;
  • Додаємо салат, який ми зробили в самому початку.
Цікаве:  Канапе на шпажках для святкового столу і фуршету

 

Смачну закуску відразу подаємо до столу. Приємного апетиту!