Бутерброди з авокадо, яйцем, помідорами і сиром
Закуска в італійському стилі для корисного сніданку. Можете поекспериментувати зі складом сендвіча або доповнити його різними спеціями за смаком.
Інгредієнти:
- 1 авокадо;
- 4 яйця;
- 100 г помідорів чері;
- 100 г Моцарели;
- 1 ст. л оливкової олії;
- Базилік;
- Чорний мелений перець;
- Харчова сіль;
- Хліб.
Приготування:
- В окрему миску кладемо половинки помідорів черрі, нарізаний сир, базилік. Трохи підсолюємо, перчимо. Заправляємо майонезом і перемішуємо. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин;
- У сковороді розігріваємо олію, розбиваємо яйця і обсмажуємо їх з кожного боку приблизно по 1 хвилині;
- Скибочки хліба відправляємо в тостер або підсушуємо на сухій сковороді;
- З авокадо виймаємо м’якоть і розминаємо виделкою. Отриману масу намазуємо на хліб;
- Зверху викладаємо яйце;
- Додаємо салат, який ми зробили в самому початку.
Смачну закуску відразу подаємо до столу. Приємного апетиту!