Закусочний торт з вафельних коржів — рецепти приготування в домашніх умовах

Рецепт приготування закусочного торта з морквою по-корейськи

Завдяки таким рецептом ви можете приготувати повітряне, ніжне блюдо, яке приємно здивує всіх гостей і домочадців. Тому беріть на замітку цей простий спосіб приготування закуски.

Інгредієнти:

  • 6 вафельних коржів;
  • 1 банку сардини;
  • 200 г корейської моркви;
  • 200 г твердого сиру;
  • 4 яйця;
  • Майонез;
  • Зелень.

Приготування:

  1. Перший корж потрібно змастити майонезом. Потім викладаємо половину рибних консервів, попередньо розім’явши їх вилкою;
  2. Після цього накриваємо другим коржем, на який наносимо майонезну сітку і додаємо ½ частину корейської моркви (можете перемішати її з подрібненими волоськими горіхами), зверху посипаємо невеликою кількістю рубаної зелені;
  3. Третій корж також потрібно змастити майонезом. Прямо на блюдо натираємо яєчні білки на дрібній тертці, щоб торт вийшов повітряним. Зверху додаємо трохи зелені;
  4. Наступний вафельний корж також промазуємо домашнім майонезом і розподіляємо по поверхні решту риби;
  5. На п’ятий корж наносимо сітку майонезу і викладаємо залишки моркви по-корейськи, і посипаємо зеленню;
  6. На останній корж промазанный майонезом, твердий сир натираємо на дрібній тертці, щоб закуска вийшла дуже ніжною;
  7. Боки торта змащуємо майонезом, прикрашаємо зеленню;
  8. Зверху натираємо жовтки і додаємо кілька листочків петрушки.
Цікаве:  Як запекти яблука в мікрохвильовці цілком

Блюдо прибираємо в холодильник хоча б на годину. Потім гарну закуску можна подавати до святкового столу.