Рецепт приготування закусочного торта з морквою по-корейськи
Завдяки таким рецептом ви можете приготувати повітряне, ніжне блюдо, яке приємно здивує всіх гостей і домочадців. Тому беріть на замітку цей простий спосіб приготування закуски.
Інгредієнти:
- 6 вафельних коржів;
- 1 банку сардини;
- 200 г корейської моркви;
- 200 г твердого сиру;
- 4 яйця;
- Майонез;
- Зелень.
Приготування:
- Перший корж потрібно змастити майонезом. Потім викладаємо половину рибних консервів, попередньо розім’явши їх вилкою;
- Після цього накриваємо другим коржем, на який наносимо майонезну сітку і додаємо ½ частину корейської моркви (можете перемішати її з подрібненими волоськими горіхами), зверху посипаємо невеликою кількістю рубаної зелені;
- Третій корж також потрібно змастити майонезом. Прямо на блюдо натираємо яєчні білки на дрібній тертці, щоб торт вийшов повітряним. Зверху додаємо трохи зелені;
- Наступний вафельний корж також промазуємо домашнім майонезом і розподіляємо по поверхні решту риби;
- На п’ятий корж наносимо сітку майонезу і викладаємо залишки моркви по-корейськи, і посипаємо зеленню;
- На останній корж промазанный майонезом, твердий сир натираємо на дрібній тертці, щоб закуска вийшла дуже ніжною;
- Боки торта змащуємо майонезом, прикрашаємо зеленню;
- Зверху натираємо жовтки і додаємо кілька листочків петрушки.
Блюдо прибираємо в холодильник хоча б на годину. Потім гарну закуску можна подавати до святкового столу.