Закуска з готових коржів з рибними консервами
Наступний варіант приготування закусочного торта ви можете коригувати на свій розсуд. Тобто крім консервів ви можете використовувати і інші продукти для начинки. Адже на кухні експерименти тільки вітаються.
Інгредієнти:
- 1 банку рибних консервів;
- 1 баночка делікатесної ікри мойви;
- 2 моркви;
- 4 яйця;
- 150 г сиру твердих сортів;
- 300 р майонезу.
Також нам знадобляться готові вафельні коржі для торта «Наполеон».
Приготування:
- Для складання страви знадобиться плоска прямокутна тарілка. Якщо у вас немає такої посуду, то можна формувати торт прямо на столі, а потім перекласти його в тарілку;
- Перший корж промазуємо невеликою кількістю майонезу. Консерви розминаємо виделкою і перемішуємо їх з майонезом, я рекомендую використовувати домашній майонез, рецепт якого ви можете ознайомитися в наступній статті. Консерви рівномірно розподіляємо по першому вафельному коржу;
- На наступному етапі нам потрібно натерти варену моркву, додати до неї подрібнений зубчик часнику (за бажанням), невелика кількість натертого сиру і майонезу. Все перемішуємо і викладаємо на другий корж, яким накриваємо перший шар. Його також потрібно злегка промазати домашнім майонезом;
- Закуску накриваємо третім коржем, змазаним майонезом. На нього викладаємо натерті яйця, змішані з майонезом;
При бажанні ви можете змінювати черговість шарів, а також використовувати інші інгредієнти для начинки.
- Останній вафельний корж змащуємо підкопченої ікрою мойви. Закуску прибираємо в холодильник на кілька годин, щоб вона добре просочилася і стала більш м’якою;
- Після цього посипаємо блюдо натертим сиром.
Залишається тільки прикрасити блюдо перед подачею на стіл. Для цього можете скористатися різними овочами. Проявіть творчу фантазію. Приємного апетиту!