Закусочний торт з вафельних коржів — рецепти приготування в домашніх умовах

Закуска з готових коржів з рибними консервами

Наступний варіант приготування закусочного торта ви можете коригувати на свій розсуд. Тобто крім консервів ви можете використовувати і інші продукти для начинки. Адже на кухні експерименти тільки вітаються.

Інгредієнти:

  • 1 банку рибних консервів;
  • 1 баночка делікатесної ікри мойви;
  • 2 моркви;
  • 4 яйця;
  • 150 г сиру твердих сортів;
  • 300 р майонезу.

Також нам знадобляться готові вафельні коржі для торта «Наполеон».

Приготування:

  1. Для складання страви знадобиться плоска прямокутна тарілка. Якщо у вас немає такої посуду, то можна формувати торт прямо на столі, а потім перекласти його в тарілку;
  2. Перший корж промазуємо невеликою кількістю майонезу. Консерви розминаємо виделкою і перемішуємо їх з майонезом, я рекомендую використовувати домашній майонез, рецепт якого ви можете ознайомитися в наступній статті. Консерви рівномірно розподіляємо по першому вафельному коржу;
  3. На наступному етапі нам потрібно натерти варену моркву, додати до неї подрібнений зубчик часнику (за бажанням), невелика кількість натертого сиру і майонезу. Все перемішуємо і викладаємо на другий корж, яким накриваємо перший шар. Його також потрібно злегка промазати домашнім майонезом;
  4. Закуску накриваємо третім коржем, змазаним майонезом. На нього викладаємо натерті яйця, змішані з майонезом;

При бажанні ви можете змінювати черговість шарів, а також використовувати інші інгредієнти для начинки.

  1. Останній вафельний корж змащуємо підкопченої ікрою мойви. Закуску прибираємо в холодильник на кілька годин, щоб вона добре просочилася і стала більш м’якою;
  2. Після цього посипаємо блюдо натертим сиром.
Цікаве:  Холодець з курки з желатином: як приготувати курячий холодець в домашніх умовах

Залишається тільки прикрасити блюдо перед подачею на стіл. Для цього можете скористатися різними овочами. Проявіть творчу фантазію. Приємного апетиту!