Як в домашніх умовах приготувати торт з крабовими паличками
Таке блюдо буде ефектно виглядати на святковому столі. Вам не потрібно володіти кулінарним досвідом, щоб зробити таку закуску, адже процес приготування неймовірно простий.
Інгредієнти:
- 1 упаковка коржів;
- 1 упаковка крабових паличок;
- 1 банка сардин в маслі;
- 25 г петрушки;
- 25 г кропу;
- 80 р зеленого цибулі
- 200 г плавленого сирка;
- 3 зубчики часнику;
- Сіль;
- Майонез.
Приготування:
- Дрібно нарізаємо крабові палички;
- Кріп, петрушку і зелений лук попередньо промиваємо холодною водою, і нарізаємо;
- Часник очищаємо і подрібнюємо його на дрібній тертці;
- Плавлений сирок потрібно заздалегідь прибрати в морозильну камеру. Це необхідно для того, щоб під час подрібнення він не прилипав до тертці. Змішуємо його з часником і невеликою кількістю майонезу;
- На корж наносимо невеликий шар майонезу і викладаємо рибні консерви, які заздалегідь потрібно розім’яти виделкою;
- Накриваємо другим коржем і наносимо сирну суміш;
- Викладаємо наступний вафельний корж, промазуємо його домашнім майонезом і посипаємо кропом з петрушкою;
- Додаємо 4-ий корж, який не забуваємо змастити майонезом. Додаємо нарізані крабові палички;
- Наступний корж і боки торта промазуємо майонезом і посипаємо блюдо зеленою цибулею;
- По боках прикрашаємо огірковим кружечками, а зверху додаємо трояндочки з помідорів. Зробити це дуже просто. Для цього з томату знімаємо тонку шкірку, так як ми очищаємо картоплю. Потім скручуємо стрічку і отримуємо квітка.
Ви можете попередньо поставити закуску в холодильник, щоб вона просочилася. Але деяким людям подобається хрустке блюдо, тому самі визначайте, в якому вигляді будете подавати.