Закусочний торт з вафельних коржів — рецепти приготування в домашніх умовах

Як в домашніх умовах приготувати торт з крабовими паличками

Таке блюдо буде ефектно виглядати на святковому столі. Вам не потрібно володіти кулінарним досвідом, щоб зробити таку закуску, адже процес приготування неймовірно простий.

Інгредієнти:

  • 1 упаковка коржів;
  • 1 упаковка крабових паличок;
  • 1 банка сардин в маслі;
  • 25 г петрушки;
  • 25 г кропу;
  • 80 р зеленого цибулі
  • 200 г плавленого сирка;
  • 3 зубчики часнику;
  • Сіль;
  • Майонез.

Приготування:

  1. Дрібно нарізаємо крабові палички;
  2. Кріп, петрушку і зелений лук попередньо промиваємо холодною водою, і нарізаємо;
  3. Часник очищаємо і подрібнюємо його на дрібній тертці;
  4. Плавлений сирок потрібно заздалегідь прибрати в морозильну камеру. Це необхідно для того, щоб під час подрібнення він не прилипав до тертці. Змішуємо його з часником і невеликою кількістю майонезу;
  5. На корж наносимо невеликий шар майонезу і викладаємо рибні консерви, які заздалегідь потрібно розім’яти виделкою;
  6. Накриваємо другим коржем і наносимо сирну суміш;
  7. Викладаємо наступний вафельний корж, промазуємо його домашнім майонезом і посипаємо кропом з петрушкою;
  8. Додаємо 4-ий корж, який не забуваємо змастити майонезом. Додаємо нарізані крабові палички;
  9. Наступний корж і боки торта промазуємо майонезом і посипаємо блюдо зеленою цибулею;
  10. По боках прикрашаємо огірковим кружечками, а зверху додаємо трояндочки з помідорів. Зробити це дуже просто. Для цього з томату знімаємо тонку шкірку, так як ми очищаємо картоплю. Потім скручуємо стрічку і отримуємо квітка.
Цікаве:  Сирна запіканка в духовці — пишна, як у садочку: 8 покрокових рецептів

Ви можете попередньо поставити закуску в холодильник, щоб вона просочилася. Але деяким людям подобається хрустке блюдо, тому самі визначайте, в якому вигляді будете подавати.