Шоколадний фондан з рідким центром: 7 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

Шоколадний фондан з рідким шоколадом: простий рецепт

Пропоную вам скористатися одним з найпростіших варіантів приготування десерту з рідкою начинкою. З цим завданням впорається навіть недосвідчена господиня всього за кілька хвилин.

Інгредієнти:

  • 100 г шоколаду;
  • 60 г цукру;
  • 3 яйця;
  • 75 г вершкового масла;
  • 45 г борошна;
  • 10 г какао порошку.

Приготування:

 

  • Шоколадну плитку розтоплюємо з маслом на повільному вогні. Після чого рідку масу знімаємо з плити і залишаємо остигати;
  • Тим часом у мисці збиваємо 3 яйця з цукровим піском;
  • Додаємо борошно, яку попередньо просіваємо. Розмішуємо до однорідності;
  • Тонкою цівкою вливаємо теплу шоколадну масу і перемішуємо;
  • Форму для випікання змащуємо невеликою кількістю масла і посипаємо какао;
  • Наповнюємо тестом і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 8 хвилин.
Цікаве:  Млинці з м'ясом — 10 смачних покрокових рецептів

 

Частування трохи охолоджуємо і подаємо до столу. Гості та близькі люди будуть в захваті від такої солодощі.