Шоколадний фондан з рідким шоколадом: простий рецепт
Пропоную вам скористатися одним з найпростіших варіантів приготування десерту з рідкою начинкою. З цим завданням впорається навіть недосвідчена господиня всього за кілька хвилин.
Інгредієнти:
- 100 г шоколаду;
- 60 г цукру;
- 3 яйця;
- 75 г вершкового масла;
- 45 г борошна;
- 10 г какао порошку.
Приготування:
- Шоколадну плитку розтоплюємо з маслом на повільному вогні. Після чого рідку масу знімаємо з плити і залишаємо остигати;
- Тим часом у мисці збиваємо 3 яйця з цукровим піском;
- Додаємо борошно, яку попередньо просіваємо. Розмішуємо до однорідності;
- Тонкою цівкою вливаємо теплу шоколадну масу і перемішуємо;
- Форму для випікання змащуємо невеликою кількістю масла і посипаємо какао;
- Наповнюємо тестом і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 8 хвилин.
Частування трохи охолоджуємо і подаємо до столу. Гості та близькі люди будуть в захваті від такої солодощі.