Шоколадний фондан з рідким центром: 7 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

Покроковий рецепт шоколадного фондана в домашніх умовах в мультиварці

Сучасна кухонна техніка дозволяє заощадити час і докласти мінімум зусиль для приготування різних страв. Так, чудовий французький десерт можна зробити у звичайній мультиварці.

Інгредієнти:

  • 200 г темного шоколаду;
  • 2 яйця;
  • 50 г вершкового масла;
  • 2 ст. л пшеничного борошна;
  • 2 ст. л цукрового піску;
  • Цукрова пудра.

Приготування:

 

  • Розтоплюємо 100 г гіркого шоколаду разом з вершковим маслом. Масу не доводимо до кипіння. Коли суміш стане однорідною, то знімаємо її з плити і залишаємо остигати;
  • У глибокій мисці збиваємо яйця з цукровим піском. Потім поступово вливаємо теплу шоколадну масу і гарненько розмішуємо до однорідного стану;
  • Порційно додаємо просіяне борошно і перемішуємо;
  • Силіконові формочки змащуємо маслом і наповнюємо їх наполовину приготованою сумішшю. Зверху викладаємо по шматочку шоколаду, а потім заливаємо масою;
  • Формочки відправляємо в чашу мультиварки, встановлюємо опцію «Випічка» і готуємо близько 30 хвилин.
Цікаве:  Фунчоза з куркою — 4 рецепти з покроковим приготуванням

 

При бажанні, десерт посипаємо цукровою пудрою і подаємо з морозивом. Приємного апетиту!