Покроковий рецепт шоколадного фондана в домашніх умовах в мультиварці
Сучасна кухонна техніка дозволяє заощадити час і докласти мінімум зусиль для приготування різних страв. Так, чудовий французький десерт можна зробити у звичайній мультиварці.
Інгредієнти:
- 200 г темного шоколаду;
- 2 яйця;
- 50 г вершкового масла;
- 2 ст. л пшеничного борошна;
- 2 ст. л цукрового піску;
- Цукрова пудра.
Приготування:
- Розтоплюємо 100 г гіркого шоколаду разом з вершковим маслом. Масу не доводимо до кипіння. Коли суміш стане однорідною, то знімаємо її з плити і залишаємо остигати;
- У глибокій мисці збиваємо яйця з цукровим піском. Потім поступово вливаємо теплу шоколадну масу і гарненько розмішуємо до однорідного стану;
- Порційно додаємо просіяне борошно і перемішуємо;
- Силіконові формочки змащуємо маслом і наповнюємо їх наполовину приготованою сумішшю. Зверху викладаємо по шматочку шоколаду, а потім заливаємо масою;
- Формочки відправляємо в чашу мультиварки, встановлюємо опцію «Випічка» і готуємо близько 30 хвилин.
При бажанні, десерт посипаємо цукровою пудрою і подаємо з морозивом. Приємного апетиту!