Шоколадний фондан з рідким центром: 7 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

Приготування шоколадного фондана з какао

Щоб десерт вийшов ще смачніше, то до складу включаємо какао-порошок. Нам також знадобиться трохи часу, щоб подати таку страву до столу. Тому приступайте до процесу.

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 50 р цукрової пудри;
  • 1,5 ст. л какао;
  • 1 ч. л розпушувача;
  • 0,5 ч. л ванільного цукру;
  • 2 ст. л борошна;
  • 100 г шоколаду;
  • 30 г вершкового масла.

Приготування:

 

  • У миску розбиваємо яйця і збиваємо їх кухонним міксером разом з цукровою пудрою;
  • Висипаємо в суміш какао, розпушувач і ванільний цукор. Ретельно перемішуємо;
  • У миску просіваємо борошно і ще раз розмішуємо;
  • Шоколад розтоплюємо разом з вершковим маслом;
  • Готуємо форми, змащуємо їх маслом і посипаємо невеликою кількістю цукру;
  • В яєчну суміш виливаємо теплу шоколадну масу і перемішуємо;
  • Підготовленою сумішшю наповнюємо формочки;
  • Відправляємо на 8 хвилин в духовку, яку розігріваємо до 200 градусів.
Цікаве:  Манна каша на молоці без грудочок

 

Витягаємо десерт з духовки, охолодити протягом декількох хвилин, а потім викладаємо на красиве блюдо. При бажанні посипаємо цукровою пудрою.