Приготування шоколадного фондана з какао
Щоб десерт вийшов ще смачніше, то до складу включаємо какао-порошок. Нам також знадобиться трохи часу, щоб подати таку страву до столу. Тому приступайте до процесу.
Інгредієнти:
- 2 яйця;
- 50 р цукрової пудри;
- 1,5 ст. л какао;
- 1 ч. л розпушувача;
- 0,5 ч. л ванільного цукру;
- 2 ст. л борошна;
- 100 г шоколаду;
- 30 г вершкового масла.
Приготування:
- У миску розбиваємо яйця і збиваємо їх кухонним міксером разом з цукровою пудрою;
- Висипаємо в суміш какао, розпушувач і ванільний цукор. Ретельно перемішуємо;
- У миску просіваємо борошно і ще раз розмішуємо;
- Шоколад розтоплюємо разом з вершковим маслом;
- Готуємо форми, змащуємо їх маслом і посипаємо невеликою кількістю цукру;
- В яєчну суміш виливаємо теплу шоколадну масу і перемішуємо;
- Підготовленою сумішшю наповнюємо формочки;
- Відправляємо на 8 хвилин в духовку, яку розігріваємо до 200 градусів.
Витягаємо десерт з духовки, охолодити протягом декількох хвилин, а потім викладаємо на красиве блюдо. При бажанні посипаємо цукровою пудрою.