Простий рецепт щавлевого страви з яйцем
Порадуйте своїх близьких людей вітамінним і смачним супом з свіжих продуктів. Якщо у вас є готовий бульйон, то на приготування потрібно витратити всього кілька хвилин.
Інгредієнти:
- 2 пучка щавлю;
- 5 картоплин;
- 1 морквина;
- 2 репчатых цибулі;
- 3 яйця;
- 1 ст. л соняшникової олії;
- 2 ст. л сметани;
- 4 л курячого бульйону;
- Перець і сіль за смаком.
Спочатку яйця зваримо і підготуємо необхідні продукти. Ставимо бульйон на плиту і доводимо його до кипіння, і закладаємо шматочки картоплі.
Очищаємо цибулю та нарізаємо його на дрібні кубики. Пасеруємо на рослинній олії до прозорого кольору.
Свіжий щавель подрібнюємо соломкою і разом з обсмаженою цибулею відправляємо в каструлю з вареною картоплею. Додаємо перець, сіль і готуємо 2-3 хвилини.
Наступним кроком нарізаємо варені яйця, закладаємо їх у страву і варимо ще 10 хвилин.
Тепер потрібно почекати кілька хвилин, щоб щі настоялися, і можна подавати до столу в порційних тарілках.