Щавлевий суп з яйцем за класичними рецептами

Простий рецепт щавлевого страви з яйцем

Порадуйте своїх близьких людей вітамінним і смачним супом з свіжих продуктів. Якщо у вас є готовий бульйон, то на приготування потрібно витратити всього кілька хвилин.

Інгредієнти:

  • 2 пучка щавлю;
  • 5 картоплин;
  • 1 морквина;
  • 2 репчатых цибулі;
  • 3 яйця;
  • 1 ст. л соняшникової олії;
  • 2 ст. л сметани;
  • 4 л курячого бульйону;
  • Перець і сіль за смаком.

Спочатку яйця зваримо і підготуємо необхідні продукти. Ставимо бульйон на плиту і доводимо його до кипіння, і закладаємо шматочки картоплі.

Очищаємо цибулю та нарізаємо його на дрібні кубики. Пасеруємо на рослинній олії до прозорого кольору.

Свіжий щавель подрібнюємо соломкою і разом з обсмаженою цибулею відправляємо в каструлю з вареною картоплею. Додаємо перець, сіль і готуємо 2-3 хвилини.

Цікаве:  Бутерброди з ківі: прості рецепти до свята

Наступним кроком нарізаємо варені яйця, закладаємо їх у страву і варимо ще 10 хвилин.

Тепер потрібно почекати кілька хвилин, щоб щі настоялися, і можна подавати до столу в порційних тарілках.