Щавелевые щі з яйцем в мультиварці
Завдяки розвитку сучасних технологій, полегшується процес приготування. Вам знадобиться мінімум зусиль з мультиваркою-скороваркой. На відео детально відображаються всі етапи:
Після активації режиму, смачне і легке страва буде готова вже через 10-15 хвилин. При бажанні додайте різні спеції та приправи.
Як готувати суп на яловичому бульйоні без картоплі
Річний і легкий суп зі щавлем краще варити на м’ясному бульйоні. Щоб блюдо вийшло наваристим, рекомендується використовувати саме яловичину. Процес приготування дуже простий і швидкий.
Інгредієнти:
- 3 л бульйону;
- 1 морквина;
- 1 головка ріпчастої цибулі;
- 2 лавроых листа;
- 2 яйця;
- 100 г щавлю;
- По 20 г петрушки і кропу;
- 2 ст. л рослинного масла;
- 80 г сметани;
- Сіль за смаком.
Приготування
Миємо та очищаємо всі необхідні продукти. Курячі яйця варимо круто. Подрібнюємо моркву з цибулею і підсмажити їх в розігрітій олії. Додаємо невелику кількість харчової солі.
Тепер нам потрібно порубати зелень, нарізати варені яйця і відправити підготовлені інгредієнти в киплячий бульйон.
Перевірте суп на сіль, після закипання варимо протягом однієї хвилини.
Страву можна відразу ж подавати до столу з хлібом і сметаною. Приємного апетиту!