Щавлевий суп з яйцем за класичними рецептами

Щавелевые щі з яйцем в мультиварці

Завдяки розвитку сучасних технологій, полегшується процес приготування. Вам знадобиться мінімум зусиль з мультиваркою-скороваркой. На відео детально відображаються всі етапи:

Після активації режиму, смачне і легке страва буде готова вже через 10-15 хвилин. При бажанні додайте різні спеції та приправи.

Як готувати суп на яловичому бульйоні без картоплі

Річний і легкий суп зі щавлем краще варити на м’ясному бульйоні. Щоб блюдо вийшло наваристим, рекомендується використовувати саме яловичину. Процес приготування дуже простий і швидкий.

Інгредієнти:

  • 3 л бульйону;
  • 1 морквина;
  • 1 головка ріпчастої цибулі;
  • 2 лавроых листа;
  • 2 яйця;
  • 100 г щавлю;
  • По 20 г петрушки і кропу;
  • 2 ст. л рослинного масла;
  • 80 г сметани;
  • Сіль за смаком.
Цікаве:  Швидкі і смачні рецепти торта з кабачків з помідорами

Приготування

Миємо та очищаємо всі необхідні продукти. Курячі яйця варимо круто. Подрібнюємо моркву з цибулею і підсмажити їх в розігрітій олії. Додаємо невелику кількість харчової солі.

Тепер нам потрібно порубати зелень, нарізати варені яйця і відправити підготовлені інгредієнти в киплячий бульйон.

Перевірте суп на сіль, після закипання варимо протягом однієї хвилини.

Страву можна відразу ж подавати до столу з хлібом і сметаною. Приємного апетиту!