Щавлевий суп з яйцем за класичними рецептами

Як зварити зелений суп з м’ясом

Щоб приготувати ситне, смачне і корисне блюдо, застосуйте цей рецепт. Вам не доведеться стояти довго біля плити. Якщо не враховувати час варіння м’яса, то процес займе всього кілька хвилин.

Інгредієнти:

  • 1 кг яловичини;
  • 1 морква;
  • 4 картоплини;
  • 3 яйця;
  • 1 головка цибулі;
  • 1 пучок зеленої цибулі;
  • 1 пучок петрушки;
  • 3 пучка щавлю;
  • 1 пучок кропу;
  • 2 лаврових листа;
  • 100 г сметани;
  • Сіль і перець за смаком.

Для щавлевого супу нам потрібно зварити м’ясо. Для цього яловичину промиваємо, кладемо в каструлю і повністю покриваємо водою. Після закипання варимо близько однієї години на слабкому вогні. В кінці приготування додаємо трохи солі. Потім очищаємо м’ясо від кістки, якщо це потрібно, розрізаємо його на середні шматочки і посипаємо зеленою цибулею з харчовою сіллю.

Цікаве:  Паелья з морепродуктів: 6 рецептів приготування в домашніх умовах

На наступному етапі нарізаємо овочі. Відправляємо в киплячий бульйон подрібнену моркву і цибулю. Коли рідина знову закипить, додаємо в каструлю лаврушки і нарізану картоплю.

Тим часом промиваємо щавель, відкидаємо його на друшляк, щоб стекла вся рідина. Видаляємо черешки і нарізаємо на дрібні шматочки. Додаємо зелену гичку в суп з м’ясом і цибулею, коли картопля стане м’якою. Потім закладаємо подрібнені варені яйця, рубану зелень і перець за бажання.

Коли страва закипить, то знімаємо каструлю з плити і розливаємо по тарілках.

Подавайте до столу зі сметаною і хлібом. Можете спробувати додати збиті сирі яйця в процесі приготування.