Щавлевий суп на курячому бульйоні
Якщо ви стежите за своїм харчуванням, то обов’язково приготуйте корисне, дієтичне блюдо за наступним рецептом. У ньому міститься мінімум калорій і велику кількість поживних речовин, мікроелементів. Подивіться відео ролик з покрокової інструкцією:
Не бійтеся експериментувати і додайте інші інгредієнти, спеції. Подавайте Блюдо з майонезом або сметаною.
Фото рецепт зі щавлем і кропивою
Суп зі свіжою зеленою травою приготувати простіше нікуди. Вам не потрібно володіти кулінарним досвідом і навичками. Із завданням впоратися будь-яка господиня, тому дерзайте.
Інгредієнти:
- 100 г кропиви;
- 100 г щавлю;
- 1 цибулина;
- 2 картоплі;
- 1 морквина;
- 3 яйця;
- 1,5 л бульйону;
- Сіль і перець
Нам знадобиться бульйон, тому в першу чергу потрібно зайнятися їм. На другу конфорку поставимо варитися курячі яйця.
Щоб суп вийшов корисним і дієтичним, то ми не будемо обсмажувати овочі. Натираємо моркву нарізаємо картоплю і цибулю на невеликі кубики. Закидаємо підготовлені продукти в солоний киплячий бульйон і готуємо на слабкому вогні протягом 10 хвилин.
Щоб кропива не обпікала, її потрібно обдати окропом, потім промити і нарізати на дрібні шматочки. Також нарубаем щавель, відправляємо зелену траву в суп і варимо не більше 10 хвилин. Тим часом ріжемо яйця на дві половинки.
Смачний і легкий суп готовий. Розлийте його по порційних тарілках, подавайте зі сметаною та яйцями. Приємного апетиту!