Щавлевий суп з яйцем за класичними рецептами

Щавлевий суп на курячому бульйоні

Якщо ви стежите за своїм харчуванням, то обов’язково приготуйте корисне, дієтичне блюдо за наступним рецептом. У ньому міститься мінімум калорій і велику кількість поживних речовин, мікроелементів. Подивіться відео ролик з покрокової інструкцією:

Не бійтеся експериментувати і додайте інші інгредієнти, спеції. Подавайте Блюдо з майонезом або сметаною.

Фото рецепт зі щавлем і кропивою

Суп зі свіжою зеленою травою приготувати простіше нікуди. Вам не потрібно володіти кулінарним досвідом і навичками. Із завданням впоратися будь-яка господиня, тому дерзайте.

Інгредієнти:

  • 100 г кропиви;
  • 100 г щавлю;
  • 1 цибулина;
  • 2 картоплі;
  • 1 морквина;
  • 3 яйця;
  • 1,5 л бульйону;
  • Сіль і перець

Нам знадобиться бульйон, тому в першу чергу потрібно зайнятися їм. На другу конфорку поставимо варитися курячі яйця.

Цікаве:  Бутерброди з оселедцем на чорному хлібі — прості і смачні рецепти на святковий стіл

Щоб суп вийшов корисним і дієтичним, то ми не будемо обсмажувати овочі. Натираємо моркву нарізаємо картоплю і цибулю на невеликі кубики. Закидаємо підготовлені продукти в солоний киплячий бульйон і готуємо на слабкому вогні протягом 10 хвилин.

Щоб кропива не обпікала, її потрібно обдати окропом, потім промити і нарізати на дрібні шматочки. Також нарубаем щавель, відправляємо зелену траву в суп і варимо не більше 10 хвилин. Тим часом ріжемо яйця на дві половинки.

Смачний і легкий суп готовий. Розлийте його по порційних тарілках, подавайте зі сметаною та яйцями. Приємного апетиту!