Приготування зеленого супу з фаршем
Розглянемо ще один варіант щавлевого страви. Щоб воно вийшло більш ситним, додамо в нього фрикадельки. Якщо у вас немає свіжого щавлю, то можете використовувати консервовану траву.
Інгредієнти:
- 250 г свинячого фаршу;
- 1 головка ріпчастої цибулі;
- 5 шт картоплі;
- 250 г консервованого щавлю;
- 3 яйця;
- 2 ст. л соняшникової олії;
- 2 ст. л сметани;
- Харчова сіль.
Фарш перчимо і солимо, після чого формуємо кульки. Картоплю нарізаємо середніми кубиками і відправляємо в ємність з киплячою водою. Коли рідина знову закипить, закладаємо в каструлю підготовлені фрикадельки, варимо близько 20 хвилин.
Подрібнену цибулю обсмажуємо в олії до утворення золотої скоринки. Закидаємо його в каструлю, коли фарш з картоплею будуть готові. Також додаємо щавель і нарізані варені яйця.
Через 5-10 хвилин подаємо суп до столу. Приємного апетиту!