Щавлевий суп з яйцем за класичними рецептами

Приготування зеленого супу з фаршем

Розглянемо ще один варіант щавлевого страви. Щоб воно вийшло більш ситним, додамо в нього фрикадельки. Якщо у вас немає свіжого щавлю, то можете використовувати консервовану траву.

Інгредієнти:

  • 250 г свинячого фаршу;
  • 1 головка ріпчастої цибулі;
  • 5 шт картоплі;
  • 250 г консервованого щавлю;
  • 3 яйця;
  • 2 ст. л соняшникової олії;
  • 2 ст. л сметани;
  • Харчова сіль.

Фарш перчимо і солимо, після чого формуємо кульки. Картоплю нарізаємо середніми кубиками і відправляємо в ємність з киплячою водою. Коли рідина знову закипить, закладаємо в каструлю підготовлені фрикадельки, варимо близько 20 хвилин.

Подрібнену цибулю обсмажуємо в олії до утворення золотої скоринки. Закидаємо його в каструлю, коли фарш з картоплею будуть готові. Також додаємо щавель і нарізані варені яйця.

Цікаве:  Холодець з курки з желатином: як приготувати курячий холодець в домашніх умовах

Через 5-10 хвилин подаємо суп до столу. Приємного апетиту!