Як приготувати страву з грибами
Навесні і влітку знайти щавель не становить проблем. Гриби можете зібрати самостійно або придбати в найближчому супермаркеті. Для цього супу краще підійдуть печериці, але ви можете використовувати будь-які інші види.
Інгредієнти:
- 300 г грибів;
- 150 г щавлю;
- 1 л води;
- 2 картоплини;
- 1 цибуля;
- Сметана, перець і сіль за смаком.
Готуємо всі необхідні продукти. Каструлю наповнюємо водою, солимо, ставимо на плиту і доводимо рідину до кипіння. Тим часом нарізаємо гриби, цибулю і картоплю.
Після закипання води закидаємо в неї подрібнені інгредієнти і варимо до готовності.
Коли картопля стане м’яким, але нарізаємо щавель дрібними смужками і відправляємо його в суп. Після закипання знімаємо каструлю з плити.
Готову страву залишаємо на півгодини, щоб він добре настоявся. Після чого приступаємо до трапези.