Щавлевий суп з яйцем за класичними рецептами

Як приготувати страву з грибами

Навесні і влітку знайти щавель не становить проблем. Гриби можете зібрати самостійно або придбати в найближчому супермаркеті. Для цього супу краще підійдуть печериці, але ви можете використовувати будь-які інші види.

Інгредієнти:

  • 300 г грибів;
  • 150 г щавлю;
  • 1 л води;
  • 2 картоплини;
  • 1 цибуля;
  • Сметана, перець і сіль за смаком.

Готуємо всі необхідні продукти. Каструлю наповнюємо водою, солимо, ставимо на плиту і доводимо рідину до кипіння. Тим часом нарізаємо гриби, цибулю і картоплю.

Після закипання води закидаємо в неї подрібнені інгредієнти і варимо до готовності.

Коли картопля стане м’яким, але нарізаємо щавель дрібними смужками і відправляємо його в суп. Після закипання знімаємо каструлю з плити.

Цікаве:  Салат Мімоза за класичним рецептом з консервою і сиром

Готову страву залишаємо на півгодини, щоб він добре настоявся. Після чого приступаємо до трапези.