Рецепт холодцю капустяного пирога в мультиварці
Завдяки технологічному прогресу можна швидше і легше виконувати повсякденні справи. Зараз є величезна кількість кухонної техніки. Так, при допомоги, мультиварки ви швидко приготуєте різні страви.
В тому числі і пиріг з капусти. Потрібно просто підготувати необхідні продукти і включити певний режим. Пропоную вам подивитися відео-рецепт з покроковими етапами приготування.
Готовий пиріг змастіть вершковим маслом, щоб він придбав приємний колір. Як бачите, процес досить простий, тому не потрібно володіти спеціальними навичками або певним досвідом. Будь-яка господиня впоратися з таким простим завданням.
Покроковий рецепт капустяного пирога для ледачих в духовці
Завдяки цьому способу вам буде потрібно всього кілька хвилин для підготовки необхідних продуктів. Після чого, просто відправляємо в духовку і чекаємо, коли ледачий пиріг буде готовий.
Інгредієнти:
- 500 г капусти;
- 1 морква;
- Кріп;
- 65 г вершкового масла;
- 50 г майонезу;
- 100 г сметани;
- 150 г борошна;
- 4 яйця;
- 1 ч. л солі;
- 2 ч. л розпушувача.
Приготування
Щоб зробити тісто, в глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо сметану, майонез, трохи солі. Борошно перемішуємо з розпушувачем і просіваємо в миску з іншими інгредієнтами. Усе ретельно розмішуємо до отримання однорідної суміші.
На наступному етапі нарізаємо капусту або подрібнюємо на тертці. Відправляємо в глибоку тарілку. Додаємо до неї натерту моркву і подрібнений кріп. Все добре перемішуємо.
Змащуємо маслом форму для випічки. Відправляємо в неї овочі з зеленню, і збризкуємо невеликою кількістю рослинного масла. І заливаємо все приготованим тестом.
Випікаємо протягом 30 хвилин при 180 градусів. Коли пиріг охолоне, то можна подавати його до столу. Закуска виходить неймовірно смачною і досить ситної.