Пиріг з капусти швидкого приготування для ледачих

Рецепт холодцю капустяного пирога в мультиварці

Завдяки технологічному прогресу можна швидше і легше виконувати повсякденні справи. Зараз є величезна кількість кухонної техніки. Так, при допомоги, мультиварки ви швидко приготуєте різні страви.

В тому числі і пиріг з капусти. Потрібно просто підготувати необхідні продукти і включити певний режим. Пропоную вам подивитися відео-рецепт з покроковими етапами приготування.

Готовий пиріг змастіть вершковим маслом, щоб він придбав приємний колір. Як бачите, процес досить простий, тому не потрібно володіти спеціальними навичками або певним досвідом. Будь-яка господиня впоратися з таким простим завданням.

Покроковий рецепт капустяного пирога для ледачих в духовці

Завдяки цьому способу вам буде потрібно всього кілька хвилин для підготовки необхідних продуктів. Після чого, просто відправляємо в духовку і чекаємо, коли ледачий пиріг буде готовий.

Інгредієнти:

  • 500 г капусти;
  • 1 морква;
  • Кріп;
  • 65 г вершкового масла;
  • 50 г майонезу;
  • 100 г сметани;
  • 150 г борошна;
  • 4 яйця;
  • 1 ч. л солі;
  • 2 ч. л розпушувача.
Цікаве:  Гарбузова каша з рисом — 6 покрокових рецептів

Приготування

Щоб зробити тісто, в глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо сметану, майонез, трохи солі. Борошно перемішуємо з розпушувачем і просіваємо в миску з іншими інгредієнтами. Усе ретельно розмішуємо до отримання однорідної суміші.

На наступному етапі нарізаємо капусту або подрібнюємо на тертці. Відправляємо в глибоку тарілку. Додаємо до неї натерту моркву і подрібнений кріп. Все добре перемішуємо.

Змащуємо маслом форму для випічки. Відправляємо в неї овочі з зеленню, і збризкуємо невеликою кількістю рослинного масла. І заливаємо все приготованим тестом.

Випікаємо протягом 30 хвилин при 180 градусів. Коли пиріг охолоне, то можна подавати його до столу. Закуска виходить неймовірно смачною і досить ситної.