Пиріг з капусти для ледачих на сковороді
Якщо у вас мало часу, то цей рецепт вам обов’язково сподобається. Ви зможете швидко приготувати смачний пиріг, не докладаючи до цього особливих зусиль. Буде потрібно мінімум часу і прості продукти.
Інгредієнти:
- 500 г капусти;
- 1 пучок зеленої цибулі;
- ½ Склянки кефіру;
- 6 ст. л манки;
- 6 ст. л пшеничного борошна;
- 1 ст. л розпушувача;
- 4 яйця;
- 4 ст. л соняшникової олії;
- Перець і сіль за вподобанням.
Приготування
Дрібно нарізаємо білокачанну капусту і зелений лук. У каструлю з товстим дном виливаємо рослинне масло і викладаємо підготовлені овочі. За смаком перчимо, солимо і накриваємо кришкою. Готуємо приблизно 5 хвилин.
Для приготування тіста в миску відправляємо курячі яйця, додаємо сіль і збиваємо кухонним віночком. Потім вливаємо кефір, рослинне масло. При цьому не забуваємо постійно помішувати суміш. Додаємо манку і борошно, перемішану з розпушувачем.
Дуже важливо, щоб всі продукти були кімнатної температури.
У сковороду з овочами виливаємо тісто, перемішуємо і готуємо на повільному вогні з закритою кришкою, протягом сорока хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною зубочисткою.
Знімаємо сковороду з плити і викладаємо пиріг на тарілку. Якщо ви хочете ще скоротити час, то можете не пасерувати цибулю з капустою. У будь-якому випадку закуска виходить смачною.