Пиріг з капусти швидкого приготування для ледачих

Лінивий пиріг з капустою на молоці: швидше не буває

Ви без праці можете зробити несолодке випічку і порадувати своїх родичів або гостей. Знадобиться мінімум часу і доступні продукти. З цим може впоратися навіть молода і недосвідчена господиня.

Інгредієнти:

  • 500 г капусти;
  • 100 мл молока;
  • 100 г сметани;
  • 150 г пшеничного борошна;
  • 1 щіпка соди;
  • 50 г вершкового масла;
  • 3 яйця;
  • Перець і сіль за смаком.

Приготування:

Дрібно нашинкуем капусту і відправляємо її в глибоку тарілку. Зверху посипаємо невеликою кількістю солі і перемішуємо. Капусту рекомендується злегка пом’яти, щоб вона стала більш м’якою.

Форму для випічки з високими бортами злегка змащуємо маслом. Потім викладаємо підготовлену капусту і рівномірно розподіляємо його. Вершкове масло нарізаємо на шматочки і додаємо в форму.

Цікаве:  Як запекти яблука в мікрохвильовці цілком

Тепер займемося приготуванням тіста. У миску розбиваємо курячі яйця і додаємо сметану, можна змішати з невеликою кількістю майонезу. Злегка збиваємо, потім додаємо молоко і соду, яку попередньо потрібно погасити.

Поступово висипаємо борошно, помішуючи тісто. Суміш повинна вийти досить рідким, тому додавайте борошно невеликими порціями.

Приготованим тестом заливаємо форму з нашаткованої капусти. Відправляємо в духовку, яку слід заздалегідь розігріти. Готуємо протягом 40 хвилин.

Пиріг виходить рум’яним і смачним. При бажанні, можете трохи поекспериментувати, додавши в начинку додаткові інгредієнти.