Швидкий і простий рецепт сирної паски без випікання (варіння)
Пропоную вам один з найбільш легких способів приготування великоднього страви. Нам знадобляться прості продукти, які можна придбати в будь-якому продуктовому магазині.
Інгредієнти:
- 500 г 9% сиру;
- 1 банку згущеного молока;
- 100 г вершкового масла;
- Ванільний цукор;
- Родзинки і цукати.
Приготування:
- У глибоку ємність відправляємо сир, згущене молоко, розм’якшене вершкове масло, а також ванільний цукор;
- Перебиваємо заглибним блендером до утворення однорідної суміші без грудок;
- Додаємо родзинки, який заздалегідь промиваємо і замочуємо на кілька хвилин в окропі, а також цукати. Акуратно розмішуємо лопаткою;
- Пасочницу ставимо в миску в перевернутому стані. Накриваємо марлею і розподіляємо її, щоб не було складок, і малюнок добре позначилася на сирі;
- Викладаємо підготовлену масу, підверніть краї марлі і зверху ставимо гніт.
Залишаємо на одну годину при кімнатній температурі, а потім на ніч прибираємо в холодильник. Вранці акуратно знімаємо формочку. Залишається тільки декорувати десерт з урахуванням своїх побажань і переваг.