Австралійський рецепт сирної паски без випічки з желатином
Ще один швидкий спосіб приготування святкового десерту. Ви не пошкодуєте, якщо скористайтеся цим рецептом, так як страва виходить неймовірно смачним, красивим і ніжним.
Інгредієнти:
- 600 г сиру;
- 50 г вершкового масла;
- 30 мл вершків;
- 125 р сметани;
- 20 г желатину;
- 1 склянка цукрової пудри;
- Харчова сіль;
- Ванільний цукор;
- Цукати.
Приготування:
- Желатин висипаємо в миску, заливаємо водою і залишаємо набухати на кілька хвилин. При бажанні можете використовувати агар-агар;
- Сир перебиваємо блендером або двічі пропускаємо через м’ясорубку. Але щоб маса вийшла ніжною, краще всього перетерти її через дрібне сито;
- До сиру додаємо сметану, цукрову пудру, розм’якшене вершкове масло, щіпку солі і вершки. Розмішуємо кухонним міксером або віночком;
- З ванільного цукру робимо пудру. Для цього подрібнюємо його в кавомолці і відправляємо в масу. Гарненько перемішуємо;
- Набряклий желатин розтоплюємо на плиті або в мікрохвильовій печі. Висипаємо в сирну масу і ще раз розмішуємо;
- Наступним кроком додаємо цукати. Також можна використовувати горіхи, нарізаний банан або інші наповнювачі;
- Пасочницу ставимо на тарілку у перевернутому стані. У форму викладаємо вологу марлю, складену в два шари і наповнюємо підготовленою сумішшю. Якщо ви використовуєте силіконові форми для приготування пасхи, то марля не знадобиться;
- Тепер накриваємо форму краями марлі, зверху ставимо вантаж. Прибираємо в холодильник. Достатньо однієї години.
Цей варіант відмінно підходить для тих випадків, коли ви не встигли приготувати великодній десерт з-за браку часу.