Рецепт приготування паельї в казані
Іспанське блюдо можна приготувати на вогнищі, коли ви вирішили вибратися на природу. І всім відомо, що на свіжому повітрі їжа виходить смачніше.
Інгредієнти:
- 2 склянки рисового крупи;
- 1 кг морепродуктів;
- 4 помідора;
- 1 солодкий перець;
- 1 головка цибулі;
- 2 ст. л оливкової олії;
- Спеції і харчова сіль.
Приготування:
- На вогонь ставимо казан, вливаємо в нього масло і залишаємо нагріватися;
- Тим часом подрібнюємо цибулину, і потім відправляємо її в ємність;
- У болгарського перцю вирізаємо плодоніжку і виймаємо насіння, після чого нарізаємо на шматочки довільної форми. Якщо ви любите страви із пікантним смаком, додайте невелику кількість гострого перцю. Коли у цибулі з’явиться золотава скоринка, то висипаємо в казан солодкий перчик;
- У рецепті можна використовувати абсолютно будь-які морепродукти. Також підходять магазинні коктейлі. Коли перець стане м’яким, то викладаємо підготовлені продукти моря;
- Знімаємо шкірку з помідорів і подрібнюємо на тертці. А якщо є можливість, то скористайтеся звичайною м’ясорубкою;
- У казан виливаємо пару стаканів води. Використовуємо невелику кількість спецій і солі, які вам найбільше подобаються. Все добре перемішуємо;
- Наступним кроком додаємо до продуктів рис і помідори. Накриваємо казан кришкою і варимо до повної готовності.
Перед подачею посипаємо рубаною зеленню, вона додає свіжість іспанського страви. Краще подавати в гарячому вигляді. Приємного апетиту!