Як зробити морквяний сік в блендері
Якщо ви намагаєтеся правильно харчуватися і стежити за своїм здоров’ям, то вам сподобається рецепт свіжовичавленого соку. Тільки для початку переконайтеся, що у вас немає протипоказань.
Інгредієнти;
- 3 морквини;
- 500 мл води;
- 15 мл соку лимона;
- 5 мг кореня імбиру;
- Лід за бажанням.
Приготування:
- Морква середнього розміру промиваємо і очищаємо. Нарізаємо на невеликі шматки і кладемо в чашу блендера;
- Виливаємо необхідну кількість води;
- Додаємо інші продукти і лід за бажанням;
- Включаємо техніку і подрібнюємо інгредієнти до утворення однорідної маси.
Такий напій рекомендується робити безпосередньо перед вживанням, оскільки він не призначений для тривалого зберігання.
Рецепт соку з моркви в соковарці
Досвідчена господиня обов’язково заготовлює який-небудь сік на зиму. Якщо ви хочете отримати максимально якісний і натуральний продукт, то для приготування використовуйте соковарку.
Для приготування ми нічого не будемо використовувати крім моркви. Вибирайте соковиті і яскраві плоди без вм’ятин і пошкоджень.
Для початку потрібно добре помити соковарку і шланг гарячою водою. Після чого заливаємо водою і чекаємо, коли вона закипить. Моркву очищаємо, ріжемо на шматочки і кладемо в киплячу воду. Обладнання закриваємо і перекриваємо шланг. Готуємо протягом 30-60 хвилин.
Готовий сік більше не потребує стерилізації. Тому розподіляємо його по банках, герметично закриваємо і залишаємо остигати.
Тепер ви знаєте кілька способів приготування морквяного соку в домашніх умовах. Спробуйте скористатися кількома рецептами, і дослідним шляхом визначте найбільш підходящий варіант.