Рецепт соку з моркви і буряка
Деякі люди задаються питанням, чому краще робити сік, ніж вживати плоди у свіжому вигляді. Справа в тому, що для перетравлення твердої їжі витрачається багато енергії, а в напої немає тільки клітковини, яка виконує лише одну функцію – очищає організм. Слід зазначити, що такий сік не тільки корисним, але й має певні протипоказання.
Інгредієнти:
- Морква;
- Буряк.
До складу напою більше нічого не входить, при цьому він багатий корисними речовинами.
Приготування:
- Готуємо овочі. Тобто промиваємо під проточною водою і очищаємо;
- Окремо пропускаємо через соковижималку;
- Змішуємо морквяну суміш з бурякової, у співвідношенні 3 до 1.
Вживати напій, рекомендується в свіжому вигляді, тому робіть його в міру необхідності. Ще раз хочу відзначити, що у такого соку є протипоказання, при наявності хронічних захворювань проконсультуйтеся з лікарем. Ніколи не займайтеся самолікуванням.