Морквяний сік: як приготувати (зробити) в домашніх умовах

Рецепт соку з моркви і буряка

Деякі люди задаються питанням, чому краще робити сік, ніж вживати плоди у свіжому вигляді. Справа в тому, що для перетравлення твердої їжі витрачається багато енергії, а в напої немає тільки клітковини, яка виконує лише одну функцію – очищає організм. Слід зазначити, що такий сік не тільки корисним, але й має певні протипоказання.

Інгредієнти:

  • Морква;
  • Буряк.

До складу напою більше нічого не входить, при цьому він багатий корисними речовинами.

Приготування:

  1. Готуємо овочі. Тобто промиваємо під проточною водою і очищаємо;
  2. Окремо пропускаємо через соковижималку;
  3. Змішуємо морквяну суміш з бурякової, у співвідношенні 3 до 1.

Вживати напій, рекомендується в свіжому вигляді, тому робіть його в міру необхідності. Ще раз хочу відзначити, що у такого соку є протипоказання, при наявності хронічних захворювань проконсультуйтеся з лікарем. Ніколи не займайтеся самолікуванням.

Цікаве:  Пиріг з капусти швидкого приготування для ледачих