Рецепт млинців з ікрою по-царськи
Пропоную вам ще один варіант традиційних млинців. Рецепт досить простий, але закуска буде відмінно виглядати на святковому столі. Розглянемо один з поширених способів приготування.
Інгредієнти:
- 2 склянки борошна;
- 3 склянки молока;
- 3 яйця;
- ½ Ч. л солі;
- 1 ст. л цукру;
- Червона ікра;
- Вершкове масло.
Приготування:
- У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор з сіллю і збиваємо кухонним віночком;
- Вливаємо тепле молоко і розмішуємо;
- Порційно всипаємо просіяне борошно і замішуємо тісто до зникнення грудок;
- Розігріваємо Сковороду, змащуємо маслом і наливаємо тісто. Печемо 2 хвилини, потім перевертаємо і обсмажуємо з іншої сторони протягом 30 секунд;
- Перекладаємо на тарілку і змащуємо вершковим маслом;
- Млинці складаємо трикутником і подаємо з ікрою.
При бажанні млинці можна нафарширувати, або просто гості будуть вмочати їх у ємність з делікатесом.