Млинці з червоною ікрою: як приготувати і красиво загорнути

Млинці з червоною ікрою і вершковим сиром

Швидкий і простий рецепт приготування закуски з однією з найбільш смачних начинок. Нам знадобиться мінімум часу і продуктів, тому беріть на замітку цей легкий варіант з гарною подачею.

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 30 мл рослинного масла;
  • Щіпка солі;
  • 500 мл молока;
  • 20 мл коньяку;
  • 190 г борошна;
  • 60 г цукру.

Для начинки:

  • Червона ікра;
  • Вершковий сир.

Приготування:

 

  • Всі необхідні інгредієнти відправляємо в глибоку миску і ретельно збиваємо міксером, щоб не залишилося грудочок. Залишаємо на 5-10 хвилин;
  • Добре прогріваємо сковороду, злегка змащуємо маслом, рівномірним шаром наливаємо тісто. Обсмажуємо з двох сторін на помірному вогні;
  • Готові млинці наполовину промазуємо сиром;
  • Потім закручуємо і згортаємо, як показано на ролику нижче. Скріплюємо пір’ям зеленого лука і зверху викладаємо ікру.
Цікаве:  Рецепт млинців з сиром і шинкою

 

Смачне блюдо в красивому оформленні готове до вживання.