Млинці з червоною ікрою: як приготувати і красиво загорнути

Як приготувати млинці з червоною ікрою і вершковим маслом на святковий стіл

Це класичний варіант начинки для млинців. Таку закуску, найчастіше, готують для святкового столу. Але іноді можна побалувати себе у звичайні дні.

Інгредієнти:

  • 100 г борошна;
  • 250 мл молока;
  • 3 яйця;
  • Щіпка солі;
  • 50 г червоної ікри;
  • 40 г вершкового масла.

Приготування:

 

  • Міксером збиваємо яйця з молоком;
  • Додаємо сіль і просіяне борошно. Замішуємо тісто без грудок;
  • Розігріту сковороду змащуємо рослинним маслом, наливаємо тісто і обсмажуємо з двох сторін;
  • По готовому млинцю рівномірно розподіляємо вершкове масло, в центр викладаємо ікру;
  • Звертаємо в рулет і кінці зрізаємо навскіс.

 

Перекладаємо на красиву тарілку, прикрашаємо зеленню при бажанні. Приємного апетиту!

Цікаве:  Курячі сердечка — 7 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах