Як приготувати млинці з червоною ікрою і вершковим маслом на святковий стіл
Це класичний варіант начинки для млинців. Таку закуску, найчастіше, готують для святкового столу. Але іноді можна побалувати себе у звичайні дні.
Інгредієнти:
- 100 г борошна;
- 250 мл молока;
- 3 яйця;
- Щіпка солі;
- 50 г червоної ікри;
- 40 г вершкового масла.
Приготування:
- Міксером збиваємо яйця з молоком;
- Додаємо сіль і просіяне борошно. Замішуємо тісто без грудок;
- Розігріту сковороду змащуємо рослинним маслом, наливаємо тісто і обсмажуємо з двох сторін;
- По готовому млинцю рівномірно розподіляємо вершкове масло, в центр викладаємо ікру;
- Звертаємо в рулет і кінці зрізаємо навскіс.
Перекладаємо на красиву тарілку, прикрашаємо зеленню при бажанні. Приємного апетиту!