Млинці з червоною ікрою: як приготувати і красиво загорнути

Покроковий рецепт млинців з сирним сиром і червоною ікрою

Кожна господиня до святкового столу готує різні закуски. Пропоную чудовий варіант приготування млинчиків з ніжною і дуже смачною начинкою.

Інгредієнти:

  • 1 стакан молока;
  • 150 г борошна;
  • 2 яйця;
  • ½ Ч. л харчової солі;
  • 1 ч. л цукрового піску;
  • 1 ч. л коньяку;
  • 30 г вершкового масла;
  • 150 г кисломолочного сиру;
  • 150 г червоної ікри.

Приготування:

 

  • Пшеничне борошно просіваємо, щоб вона наситилася киснем. Змішуємо її з цукром і сіллю;
  • Яйця збиваємо з ½ склянки молока кімнатної температури;
  • Отриману суміш поступово вливаємо в борошно. Замішуємо тісто до позбавлення грудочок;
  • Наступним кроком вливаємо решту молока, коньяк і розтоплене вершкове масло. Всі добре розмішуємо;
  • Добре прогріваємо сковороду, змащуємо її невеликою кількістю масла. Потім рівномірно наливаємо тісто і обсмажуємо з обох сторін;
  • Кожен млинець змащуємо з внутрішньої сторони сиром, а потім рівномірно розподіляємо чайну ложку ікри;
  • Звертаємо в рулет.
Цікаве:  Салати на святковий стіл (швидко, смачно і недорого)

 

Якщо ви хочете красиво подати закуску, то рулети нарізаємо на кілька частин і відрізаємо кінці.