Покроковий рецепт млинців з сирним сиром і червоною ікрою
Кожна господиня до святкового столу готує різні закуски. Пропоную чудовий варіант приготування млинчиків з ніжною і дуже смачною начинкою.
Інгредієнти:
- 1 стакан молока;
- 150 г борошна;
- 2 яйця;
- ½ Ч. л харчової солі;
- 1 ч. л цукрового піску;
- 1 ч. л коньяку;
- 30 г вершкового масла;
- 150 г кисломолочного сиру;
- 150 г червоної ікри.
Приготування:
- Пшеничне борошно просіваємо, щоб вона наситилася киснем. Змішуємо її з цукром і сіллю;
- Яйця збиваємо з ½ склянки молока кімнатної температури;
- Отриману суміш поступово вливаємо в борошно. Замішуємо тісто до позбавлення грудочок;
- Наступним кроком вливаємо решту молока, коньяк і розтоплене вершкове масло. Всі добре розмішуємо;
- Добре прогріваємо сковороду, змащуємо її невеликою кількістю масла. Потім рівномірно наливаємо тісто і обсмажуємо з обох сторін;
- Кожен млинець змащуємо з внутрішньої сторони сиром, а потім рівномірно розподіляємо чайну ложку ікри;
- Звертаємо в рулет.
Якщо ви хочете красиво подати закуску, то рулети нарізаємо на кілька частин і відрізаємо кінці.