Простий рецепт тонких млинців з дірочками на молоці
Якщо ви шукайте легкий спосіб приготування пористих рецептів, то скористайтеся наступним рецептом. Блюдо виходить смачним і ажурним. Тому беріть на замітку цей варіант.
Інгредієнти:
- 2 склянки борошна;
- 1 літр молока;
- 4 ст. л соняшникової олії;
- 2 яйця;
- 2 ст. л цукрового піску;
- ½ Ч. л соди;
- ½ Ч. л харчової солі.
Приготування:
- Молоко підігріваємо до температури 30-40 градусів;
- У мисці змішуємо яйця, цукор і сіль;
- Вливаємо олію без запаху і перемішуємо;
- Додаємо 1/3 теплого молока і висипаємо всю муку, яку попередньо потрібно просіяти. Замішуємо тісто, позбавляючись від всіх грудочок;
- У два прийоми додаємо решту молока, продовжуючи розмішувати тісто;
- В останню чергу висипаємо соду, перемішуємо і залишаємо на 20-30 хвилин;
- Добре прогріваємо сковороду. Перед випічкою кожного млинця змащуємо її маслом, таким чином, млинці виходять пористими і легко перевертаються.
При бажанні гарячі млинці змащуємо вершковим маслом. Приємного апетиту!
У цій статті 6 рецептів, тому в масляну ви щодня можете скористатися новим способом приготування.