Млинці на молоці: рецепти тонких млинчиків з дірочками

Простий рецепт тонких млинців з дірочками на молоці

Якщо ви шукайте легкий спосіб приготування пористих рецептів, то скористайтеся наступним рецептом. Блюдо виходить смачним і ажурним. Тому беріть на замітку цей варіант.

Інгредієнти:

  • 2 склянки борошна;
  • 1 літр молока;
  • 4 ст. л соняшникової олії;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л цукрового піску;
  • ½ Ч. л соди;
  • ½ Ч. л харчової солі.

Приготування:

 

  • Молоко підігріваємо до температури 30-40 градусів;
  • У мисці змішуємо яйця, цукор і сіль;
  • Вливаємо олію без запаху і перемішуємо;
  • Додаємо 1/3 теплого молока і висипаємо всю муку, яку попередньо потрібно просіяти. Замішуємо тісто, позбавляючись від всіх грудочок;
  • У два прийоми додаємо решту молока, продовжуючи розмішувати тісто;
  • В останню чергу висипаємо соду, перемішуємо і залишаємо на 20-30 хвилин;
  • Добре прогріваємо сковороду. Перед випічкою кожного млинця змащуємо її маслом, таким чином, млинці виходять пористими і легко перевертаються.
Цікаве:  Курячі сердечка — 7 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

 

При бажанні гарячі млинці змащуємо вершковим маслом. Приємного апетиту!

У цій статті 6 рецептів, тому в масляну ви щодня можете скористатися новим способом приготування.