Млинці на молоці: рецепти тонких млинчиків з дірочками

Покрокове приготування тонких млинців на молоці з окропом

Пропоную вам ще один рецепт приготування ніжних і м’яких млинчиків, які просто тануть у роті. Вони чудово підходять практично для будь-якої начинки, яка вам найбільше подобається.

Інгредієнти:

  • 250 г борошна;
  • 300 мл молока;
  • 250 мл крутого окропу;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л сметани;
  • ½ Ч. л соди;
  • 3 ст. л цукрового піску;
  • Щіпка солі;
  • 50 мл соняшникової олії.

Приготування:

 

  • У глибоку миску розбиваємо яйця, вливаємо молоко і рослинне масло. Потім додаємо сметану і ретельно розмішуємо кухонним віночком;
  • В окропі розчиняємо соду і додаємо в приготовлену суміш. Трохи підсолюємо, додаємо цукор і перемішуємо;
  • Після чого, порційно висипаємо просіяне борошно і ретельно розмішуємо;
  • Перед приготуванням першого млинця розпечену сковороду змащуємо невеликою кількістю масла, потім цього робити не потрібно;
  • В ополоник набираємо тісто і виливаємо на сковороду тонким шаром. Обсмажуємо з обох сторін за кілька секунд на сильному вогні.
Цікаве:  Фаршировані печериці в духовці: 8 покрокових рецептів приготування смачних грибів

 

Із зазначеної кількості продуктів виходить 22 практично прозорих млинчика.