Покрокове приготування тонких млинців на молоці з окропом
Пропоную вам ще один рецепт приготування ніжних і м’яких млинчиків, які просто тануть у роті. Вони чудово підходять практично для будь-якої начинки, яка вам найбільше подобається.
Інгредієнти:
- 250 г борошна;
- 300 мл молока;
- 250 мл крутого окропу;
- 2 яйця;
- 2 ст. л сметани;
- ½ Ч. л соди;
- 3 ст. л цукрового піску;
- Щіпка солі;
- 50 мл соняшникової олії.
Приготування:
- У глибоку миску розбиваємо яйця, вливаємо молоко і рослинне масло. Потім додаємо сметану і ретельно розмішуємо кухонним віночком;
- В окропі розчиняємо соду і додаємо в приготовлену суміш. Трохи підсолюємо, додаємо цукор і перемішуємо;
- Після чого, порційно висипаємо просіяне борошно і ретельно розмішуємо;
- Перед приготуванням першого млинця розпечену сковороду змащуємо невеликою кількістю масла, потім цього робити не потрібно;
- В ополоник набираємо тісто і виливаємо на сковороду тонким шаром. Обсмажуємо з обох сторін за кілька секунд на сильному вогні.
Із зазначеної кількості продуктів виходить 22 практично прозорих млинчика.