Рецепт гарячих бутербродів з консервою
У духовці можна приготувати сендвічі з цікавою начинкою. Спробуйте скористатися цим варіантом для різноманітності. Можливо, що саме така закуска вам найбільше сподобається.
Інгредієнти:
- 1 банка консерви;
- 1 головка цибулі;
- 100 г сиру твердих сортів;
- 2 ст. л майонезу;
- Мелений перець за бажанням;
- Батон.
Приготування:
- Для рецепту підходить будь-які консерви, які у вас є в холодильнику або більше подобаються. Якщо в банку багато рідини, то її слід майже всю злити;
- Рибу перекладаємо в миску, розминаємо виделкою і перемішуємо з подрібненою цибулею. При бажанні поперчіть;
- Заправляємо невеликою кількістю майонезу і гарненько перемішуємо;
- Нарізаємо батон. Скибочки змащуємо тонким шаром майонезу, а зверху розподіляємо начинку;
- Викладаємо бутерброди на деко, який застеляємо пергаментним папером;
- Зверху сендвічі посипаємо натертим твердим сиром;
- Коли духовка розігріється до 200 градусів, то прибираємо в неї деко на 10-15 хвилин.
Блюдо виходить досить ситним та смачним. Незважаючи на те, що бутерброди називаються гарячими, їх можна подавати в холодному вигляді. Вони в кожному разі будуть смачними.