Гарячі бутерброди в духовці: прості і смачні рецепти

Рецепт гарячих бутербродів з консервою

У духовці можна приготувати сендвічі з цікавою начинкою. Спробуйте скористатися цим варіантом для різноманітності. Можливо, що саме така закуска вам найбільше сподобається.

Інгредієнти:

  • 1 банка консерви;
  • 1 головка цибулі;
  • 100 г сиру твердих сортів;
  • 2 ст. л майонезу;
  • Мелений перець за бажанням;
  • Батон.

Приготування:

  1. Для рецепту підходить будь-які консерви, які у вас є в холодильнику або більше подобаються. Якщо в банку багато рідини, то її слід майже всю злити;
  2. Рибу перекладаємо в миску, розминаємо виделкою і перемішуємо з подрібненою цибулею. При бажанні поперчіть;
  3. Заправляємо невеликою кількістю майонезу і гарненько перемішуємо;
  4. Нарізаємо батон. Скибочки змащуємо тонким шаром майонезу, а зверху розподіляємо начинку;
  5. Викладаємо бутерброди на деко, який застеляємо пергаментним папером;
  6. Зверху сендвічі посипаємо натертим твердим сиром;
  7. Коли духовка розігріється до 200 градусів, то прибираємо в неї деко на 10-15 хвилин.
Цікаве:  Паштет з курячої печінки в домашніх умовах — 7 покрокових рецептів

Блюдо виходить досить ситним та смачним. Незважаючи на те, що бутерброди називаються гарячими, їх можна подавати в холодному вигляді. Вони в кожному разі будуть смачними.