Гарячі бутерброди в духовці: прості і смачні рецепти

Як приготувати гарячі бутерброди з помідорами

Цей сендвіч можна назвати ледачою піцою. Так як готується дуже легко, а за смаком нічим не поступається популярної страви. Тому рекомендую взяти на замітку цей рецепт.

Інгредієнти:

  • Батон;
  • 1 помідор;
  • 200 г вареної ковбаси;
  • 1 зубчик часнику;
  • 50 г сиру твердих сортів;
  • Майонез;
  • Кетчуп;
  • Харчова сіль;
  • Зелень.

Приготування:

  1. Ковбасу і томат нарізаємо на невеликі кубики. Відправляємо в глибоку миску;
  2. Твердий сир подрібнюємо на крупній тертці і додаємо до решти продуктів. Невеликий шматочок залишаємо, він нам ще знадобиться;
  3. Додаємо подрібнений часник, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо;
  4. Шматочки батона змащуємо тонким шаром кетчупу, і викладаємо начинку;
  5. Відправляємо в розігріту духовку на 10 хвилин;
  6. За 2 хвилини до готовності посипаємо бутерброди натертим сиром, який ми залишили.
Цікаве:  Кейк-попси: покрокові рецепти приготування в домашніх умовах

Міні-піца готова. Закуску можна робити не тільки в звичайні дні, але і до свята. Приємного апетиту!