Простий бутерброд з рибою в духовці
Ще один цікавий варіант гарячої закуски. У цьому випадку нам знадобиться трохи більше часу, так як необхідно підготувати деякі продукти.
Інгредієнти:
- 300 г філе риби;
- 4 шматочка сиру;
- 1 помідор;
- 4 скибочки хліба;
- 1 ст. л майонезу;
- Перець і сіль за смаком.
Приготування:
- Для цього рецепта можете використовувати будь-яку рибу, яка вам більше подобається, головне, видаліть кісточки. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо філе з обох боків до рум’яної скоринки. Солимо і перчимо за смаком;
- Батон змащуємо тонким шаром майонезу;
- Зверху викладаємо підготовлене рибне філе;
- Наступним шаром додаємо помідори, які нарізаємо кружечками;
- На кожен бутерброд викладаємо по шматочку сиру;
- Відправляємо на 20 хвилин у духовку, яку заздалегідь розігріваємо до 180-200 градусів.
Час випікання залежить від потужності духовки, а також від сорту сиру. Тому орієнтуйтеся на місці.