Заварні млинці — покрокові рецепти млинців з дірочками на окропі

Тонкі заварні млинці з дірочками на ряжанці

Найніжнішу закуску можна зробити в домашніх умовах. Млинці, приготовані таким способом, просто тануть у роті і володіють неймовірним смаком.

Інгредієнти:

  • 2 склянки просіяного борошна;
  • 2 склянки окропу;
  • 500 мл ряжанки;
  • 3 ст. л соняшникової олії;
  • 3 яйця;
  • Щіпка соди;
  • Сіль за смаком;
  • 1 ст. л цукру.

Приготування:

 

  • У миску відправляємо сирі яйця, харчову сіль та цукровий пісок. Добре збиваємо кухонним віночком;
  • Ряжанку попередньо дістаємо їх холодильника, щоб вона стала кімнатної температури. Відразу ж додаємо соду і розмішуємо;
  • Всипаємо борошно і починаємо замішувати тісто;
  • Наступним кроком вливаємо окріп тонким струменем, продовжуючи перемішувати;
  • На останньому етапі вливаємо олію і розмішуємо, поки з поверхні не зникнуть масляні кола. Залишаємо на 15-20 хвилин;
  • Сковороду сильно прогріваємо і швидко наливаємо тісто. У цьому випадку, млинці виходять ажурними.
Цікаве:  Вареники з картоплею: покрокові рецепти приготування вдома

 

При необхідності, готову закуску змащуємо вершковим маслом, щоб вона довше не засихала.