Тонкі заварні млинці з дірочками на ряжанці
Найніжнішу закуску можна зробити в домашніх умовах. Млинці, приготовані таким способом, просто тануть у роті і володіють неймовірним смаком.
Інгредієнти:
- 2 склянки просіяного борошна;
- 2 склянки окропу;
- 500 мл ряжанки;
- 3 ст. л соняшникової олії;
- 3 яйця;
- Щіпка соди;
- Сіль за смаком;
- 1 ст. л цукру.
Приготування:
- У миску відправляємо сирі яйця, харчову сіль та цукровий пісок. Добре збиваємо кухонним віночком;
- Ряжанку попередньо дістаємо їх холодильника, щоб вона стала кімнатної температури. Відразу ж додаємо соду і розмішуємо;
- Всипаємо борошно і починаємо замішувати тісто;
- Наступним кроком вливаємо окріп тонким струменем, продовжуючи перемішувати;
- На останньому етапі вливаємо олію і розмішуємо, поки з поверхні не зникнуть масляні кола. Залишаємо на 15-20 хвилин;
- Сковороду сильно прогріваємо і швидко наливаємо тісто. У цьому випадку, млинці виходять ажурними.
При необхідності, готову закуску змащуємо вершковим маслом, щоб вона довше не засихала.