Як запекти яблука в мікрохвильовці цілком

Дієтичні яблука, запечені в мікрохвильовці

Люди із зайвою вагою знають, що в період схуднення постійно відчувається голод. Щоб не поправлятися, і при цьому насититися на тривалий час, я пропоную приготувати смачний яблучний десерт, який не зашкодить фігурі.

Інгредієнти:

  • 6 яблук;
  • 1 яєчний жовток;
  • 200 г сиру;
  • 20 г волоських горіхів;
  • 30 г родзинок.

Приготування

Для початку перетираємо сир, для цього скористайтеся заглибним блендером. Додаємо яєчний жовток, трохи ваніліну і підсолоджувач за бажанням. Ретельно розмішуємо до однорідної маси. Для зручності сирну суміш перекладаємо в одноразовий кондитерський мішечок.

Волоські горіхи подрібнюємо будь-яким зручним способом, а родзинки заливаємо окропом на кілька хвилин. Спеціальним інструментом видаляємо серцевину у яблук і зрізаємо верхівку.

Цікаве:  Салат з крабовими паличками — 9 дуже смачних рецептів

Всередину плодів відправляємо трохи родзинок, потім сир. Зверху додаємо ще родзинок і покриваємо сирною масою. Посипаємо подрібненими волоськими горіхами.

Ставимо в мікрохвильову піч на 5-10 хвилин, все залежить від потужності вашого кухонного обладнання. Коли фрукти будуть готові, то їх можна полити медом при бажанні.

Зараз з’явився величезний асортимент мікрохвильовок, і вони відрізняються по функціоналу, а також за максимальної потужності. Тому під час першого запікання яблук слідкуйте за процесом. Таким чином, ви можете визначити оптимальний режим приготування.