Дієтичні яблука, запечені в мікрохвильовці
Люди із зайвою вагою знають, що в період схуднення постійно відчувається голод. Щоб не поправлятися, і при цьому насититися на тривалий час, я пропоную приготувати смачний яблучний десерт, який не зашкодить фігурі.
Інгредієнти:
- 6 яблук;
- 1 яєчний жовток;
- 200 г сиру;
- 20 г волоських горіхів;
- 30 г родзинок.
Приготування
Для початку перетираємо сир, для цього скористайтеся заглибним блендером. Додаємо яєчний жовток, трохи ваніліну і підсолоджувач за бажанням. Ретельно розмішуємо до однорідної маси. Для зручності сирну суміш перекладаємо в одноразовий кондитерський мішечок.
Волоські горіхи подрібнюємо будь-яким зручним способом, а родзинки заливаємо окропом на кілька хвилин. Спеціальним інструментом видаляємо серцевину у яблук і зрізаємо верхівку.
Всередину плодів відправляємо трохи родзинок, потім сир. Зверху додаємо ще родзинок і покриваємо сирною масою. Посипаємо подрібненими волоськими горіхами.
Ставимо в мікрохвильову піч на 5-10 хвилин, все залежить від потужності вашого кухонного обладнання. Коли фрукти будуть готові, то їх можна полити медом при бажанні.
Зараз з’явився величезний асортимент мікрохвильовок, і вони відрізняються по функціоналу, а також за максимальної потужності. Тому під час першого запікання яблук слідкуйте за процесом. Таким чином, ви можете визначити оптимальний режим приготування.