Як запекти яблука в мікрохвильовці цілком

Покроковий рецепт яблук в мікрохвильовці з цукром

Якщо вам захотілося солодкого десерту, але під рукою не виявилося меду, то його можна замінити звичайним цукровим піском. Звичайно, продукт вийде менш корисним, але дуже смачним.

Інгредієнти:

  • Яблуко;
  • Цукровий пісок;
  • Кориця за бажанням.

Приготування

За допомогою ножа у яблука вирізаємо серцевину. Тільки не протикаємо плід до кінця, інакше сік буде витікати назовні. Також ви можете скористатися спеціальною трубочкою для видалення насіння.

Усередину додаємо трохи цукру. Якщо вам подобається смак кориці, то можете використовувати її в рецепті. Вона не тільки покращує смакові якості, але і корисна для організму.

Відправляємо в мікрохвильову піч на 3 хвилини. Запікаємо на максимальній потужності. Обов’язково зачекайте, поки фрукт охолоне, перш ніж вживати. Приємного апетиту!

Цікаве:  Смажені кальмари з цибулею — дуже смачні покрокові рецепти