Як запекти яблука в мікрохвильовці цілком

Рецепт яблук в мікрохвильовці для годуючих мам

Після народження малюка молоді мами повинні ретельно підходити до свого щоденного раціону. Корисно вживати яблука, але вони можуть викликати алергію, підвищити кислотність, привести до здуття живота. А якщо їх запекти в НВЧ, то можна виключити негативні наслідки.

Інгредієнти:

Для цього десерту нам знадобляться тільки кисло-солодкі яблука. При бажанні можете використовувати корицю або натуральний мед.

Приготування

Фрукти обов’язково промиваємо в мильному розчині, особливо, якщо ви купували їх у магазині. А потім споліскують холодною водою. Видаляємо серцевину за допомогою спеціального інструменту. Це дуже зручно і просто.

Можете злегка проткнути їх зовні, в результаті чого, плоди не тріснуть. Яблука викладаємо на плоску тарілку і запікаємо в СВЧ протягом 7 хвилин. Готуємо на високій потужності.

Цікаве:  Пиріг з капусти швидкого приготування для ледачих

Фрукти виходять смачними і красивими. Після охолодження можна вживати в їжу. Такий продукт є безпечним для жінок у період годування груддю, але все ж рекомендується проконсультуватися з лікарем.