Як запекти яблука в мікрохвильовці цілком

Яблука, запечені в мікрохвильовці з сиром та родзинками

Завдяки таким рецептом можна приготувати поживний і корисний сніданок. Таке блюдо особливо сподобається дітям, але і дорослі також в захваті від цього десерту.

Інгредієнти:

  • Яблука;
  • Сир;
  • Цукор;
  • Ванілін;
  • Родзинки.

Приготування

  1. Акуратно вичищаємо середину у яблук. Після цього ще раз промиваємо під проточною водою;
  2. Сир перекладаємо в миску, додаємо трохи цукру і ваніліну. Все ретельно перемішуємо і не забуваємо про родзинки. Відмінним варіантом буде готова сирна маса;
  3. Начиняємо яблука і зовні злегка їх протикаємо, щоб не потріскалися під час запікання;
  4. Відправляємо в мікрохвильову піч. Готуємо на повній потужності протягом 5-10 хвилин, тобто потрібно постійно стежити за процесом.
Цікаве:  Імбирні пряники з глазурю — рецепти в домашніх умовах на Новий рік

Залишається тільки дочекатися, коли бісквіт охолоне, і його можна буде подавати до столу. Як ви могли звернути увагу, процес досить простий і неймовірно легкий.