Яблука, запечені в мікрохвильовці з сиром та родзинками
Завдяки таким рецептом можна приготувати поживний і корисний сніданок. Таке блюдо особливо сподобається дітям, але і дорослі також в захваті від цього десерту.
Інгредієнти:
- Яблука;
- Сир;
- Цукор;
- Ванілін;
- Родзинки.
Приготування
- Акуратно вичищаємо середину у яблук. Після цього ще раз промиваємо під проточною водою;
- Сир перекладаємо в миску, додаємо трохи цукру і ваніліну. Все ретельно перемішуємо і не забуваємо про родзинки. Відмінним варіантом буде готова сирна маса;
- Начиняємо яблука і зовні злегка їх протикаємо, щоб не потріскалися під час запікання;
- Відправляємо в мікрохвильову піч. Готуємо на повній потужності протягом 5-10 хвилин, тобто потрібно постійно стежити за процесом.
Залишається тільки дочекатися, коли бісквіт охолоне, і його можна буде подавати до столу. Як ви могли звернути увагу, процес досить простий і неймовірно легкий.