Як запекти яблука в мікрохвильовці цілком у шкірці з медом і корицею
Якщо ви худнете, і обмежуєте себе в солодощах, то можу вас порадувати. Ви можете зробити смачний десерт, який не тільки не збільшить талію, але і буде корисним для організму.
Інгредієнти:
- Яблука;
- Натуральний мед;
- Кориця;
- Вершкове масло.
Приготування
Якщо ви купили яблука в магазині, то рекомендується вимити їх з милом. Шкірку не знімаємо, так як плоди осядуть під час запікання. З фруктів зрізаємо верхню частину і вичищаємо серцевину з насінням, не дорізуючи до самого низу. Отвір можете зробити менше.
У кожен підготовлений фрукт додаємо шматочок вершкового масла і заливаємо натуральним медом. Ставимо в мікрохвильовку. Встановлюємо потужність 600-800 Вт і 5 хвилин.
Через пару хвилин виймаємо плоди з НВЧ і посипаємо їх корицею. Знову ставимо в мікрохвильовку і продовжуємо запікати. Якщо часу недостатньо, то можете додати ще пару хвилин.
Десерт готовий і можна подавати до столу. Вживати такі фрукти рекомендується в охолодженому стані. Приємного апетиту!